Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette er sommerens store sandaltrend

– Før sommervarmen slår til for fullt hadde jeg brukt tennissokker i. Det er kanskje for den mest vågale, og ikke for alle. Men det gir en kul look, sier moteekspert.

sandler toppbilde

Sandaler fra Arizona Love. Foto: Instagram/arizonalove

sandler toppbilde

Sandaler fra Les Coyotes de Paris. Foto: Instagram/lescoyotestheparisowomen

Det etterlengtede sommerværet kommer snikende og blir værende i hele to dager i store deler av landet, hurra! Og med det kan du legge bort sneakersene hvert fall for en liten stund. En av årets store sandaltrender er flate og sporty med borrelåsremmer.

De franske merkene Arizona Love og Les Coyotes De Paris har jazzet opp den ellers litt trause sandalen med bandanaskjerf og perler.

Annabel Rosendahl, tidligere sjef for innkjøp på Høyer og nå moteinfluencer, sier til MinMote at motehus som Prada og Chanel også har leget sin versjon av den sporty sandalen dennesesongen.

– Ja, dette er sommerens store sandaltrend. Man kan jo si at det er naturlig overgang fra vinterens klumpete sneakers og boots à la Bottega. Flate, markante såler har vart et års tid, og nå er tiden inne for trenden i sandalform, sier Rosendahl.

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Hun mener at Birkenstock-trenden som herjet for noen år siden er over, og at denne sandalen fyller gapet for komfortable, flate sommersko. Rosendahl peker på at corona har gjort stilen vår mer behagelig og avslappet, og at sandalen passer perfekt til både joggebukser og søte sommerkjoler.

Sandaler

Sandaler fra Arizona Love hos Wakuu. Foto: Produsenten

Sandaler

Sandaler fra Les Coyotes de Paris. Foto: Produsenten

sandaler 2

Sandaler fra Teva. Foto: Produsenten

sandaler 2

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten

– Tracksuits og sporty, behagelige klær har muligens vært mer brukt enn noensinne de siste månedene og siden vi går en sommer i møte uten like mye fester eller møter på jobben, passer sandalene veldig bra, sier Rosendahl og fortsetter:

– Jeg ville stylet dem til sommerkjoler for å balansere det søte uttrykket og tilføre antrekket en kul kontrast. Jeansshorts og bohemske kjoler som alltid vender tilbake i trendbildet om sommeren passer også godt til. Sandalene passer egentlig til alt, sier hun og legger til:

– Før sommervarmen slår til for fullt hadde jeg brukt tennissokker i. Det er kanskje for den mest vågale, og ikke for alle. Men det gir en kul look.

Hvordan var din opplevelse i dag?