Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.
Mote

Dette er sommerens store sandaltrend

– Før sommervarmen slår til for fullt hadde jeg brukt tennissokker i. Det er kanskje for den mest vågale, og ikke for alle. Men det gir en kul look, sier moteekspert.

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:
sandler toppbilde

Sandaler fra Arizona Love. Foto: Instagram/arizonalove

sandler toppbilde

Sandaler fra Les Coyotes de Paris. Foto: Instagram/lescoyotestheparisowomen

Det etterlengtede sommerværet kommer snikende og blir værende i hele to dager i store deler av landet, hurra! Og med det kan du legge bort sneakersene hvert fall for en liten stund. En av årets store sandaltrender er flate og sporty med borrelåsremmer.

HUDPLEIE

Slik gjør du føttene klar for sandaler

6. mai 2016

De franske merkene Arizona Love og Les Coyotes De Paris har jazzet opp den ellers litt trause sandalen med bandanaskjerf og perler.

Annabel Rosendahl, tidligere sjef for innkjøp på Høyer og nå moteinfluencer, sier til MinMote at motehus som Prada og Chanel også har leget sin versjon av den sporty sandalen dennesesongen.

– Ja, dette er sommerens store sandaltrend. Man kan jo si at det er naturlig overgang fra vinterens klumpete sneakers og boots à la Bottega. Flate, markante såler har vart et års tid, og nå er tiden inne for trenden i sandalform, sier Rosendahl.

Hun mener at Birkenstock-trenden som herjet for noen år siden er over, og at denne sandalen fyller gapet for komfortable, flate sommersko. Rosendahl peker på at corona har gjort stilen vår mer behagelig og avslappet, og at sandalen passer perfekt til både joggebukser og søte sommerkjoler.

Sandaler

Sandaler fra Arizona Love hos Wakuu. Foto: Produsenten

ANNONSELENKE1599,-
Sandaler

Sandaler fra Les Coyotes de Paris. Foto: Produsenten

2200,-
sandaler 2

Sandaler fra Teva. Foto: Produsenten

ANNONSELENKE1099,-
sandaler 2

Sandaler fra Zara. Foto: Produsenten

499,-

– Tracksuits og sporty, behagelige klær har muligens vært mer brukt enn noensinne de siste månedene og siden vi går en sommer i møte uten like mye fester eller møter på jobben, passer sandalene veldig bra, sier Rosendahl og fortsetter:

– Jeg ville stylet dem til sommerkjoler for å balansere det søte uttrykket og tilføre antrekket en kul kontrast. Jeansshorts og bohemske kjoler som alltid vender tilbake i trendbildet om sommeren passer også godt til. Sandalene passer egentlig til alt, sier hun og legger til:

– Før sommervarmen slår til for fullt hadde jeg brukt tennissokker i. Det er kanskje for den mest vågale, og ikke for alle. Men det gir en kul look.

Publisert:

Les også

  1. 12 håndkremer til vesken og hjemmet

    19. mai 2020

  2. Air Jordans fra 1985 solgt for over 5,7 millioner kroner

    18. mai 2020

  3. MinStil: Rikke Sandvold

    15. mai 2020

Relaterte artikler

KLÆR

Sommerkjolen alle kler: 12 lekre hvite kjoler

KLÆR

Dette har moteprofilene troen på nå

KLÆR

11 søte sommerkjoler vi elsker

KJENDIS

Alpeluen er sesongens mest lekne tilbehør

TILBEHØR

Stor guide: Sommerens største sandaltrender

MOTE

Stor guide: Sommerens sandaler

KLÆR

Åtte klassiske denimskjorter som glir rett inn i garderoben