Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Glem skjerf, hals er sesongens beste tilbehør

Tenker du på halsen som et mareritt fra barnehagen? På tide å tenke nytt.

Hals topp

Hals fra Cubus. Foto: Produsenten.

Hals topp

Hals fra Pierre Robert. Foto: Produsenten.

Tiden hvor halsen var forbeholdt småtasser under skolealder er forbi. Tidligere brukte vi i MinMote-redaksjonen alltid store skjerf. Nå har vi pakket dem bort til fordel for halsen.
For maken til genialt plagg skal du faktisk lete lenge etter.

I tillegg til at halsen også holder deg varm litt nedover brystet og skuldrene, er en annen fordel at den heller ikke gjemmer bort vinterjakken.

Fikk du med deg? Stor guide til vinterens fineste jakker Om du vil ta strikkepinnene fatt kan du også strikke din helt egen hals ved å følge denne oppskriften.
Denne sesongen har flere av butikkene kastet seg på trenden, og du kan finne hasler i både ull og kasjmir både med og uten hette. MinMote råder deg til å velge en hals i en farge som passer med jakkene du har fra tidligere.

Her er de fineste halsene i butikk nå:

Hals 2

Hals med alpakkaull fra Arket. Foto: Produsenten.

Hals 2

Hals fra Weekday. Foto: Produsenten.

Hals 3

Hals fra Fall Winter Spring Summer. Foto: Produsenten.

Hals 3

Hals i ull med glidelås fra Cos. Foto: Produsenten.

Halser topp

Hals fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten.

Halser topp

Hals fra Nakd. Foto: Produsenten.

Hals 4

Hals fra & Other Stories.

Hals 4

Hals fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten.

Hals 1

Hals i kasjmir med hette hos H&M. Foto: Produsenten.

Hals 1

Hals i bomull og viskose fra Weekday. Foto: Produsenten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?