Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fem hvite strikkegensere på budsjett

Flettemønster, høy hals og eller bare en helt enkel variant; den hvite strikkegenseren er det perfekte høstplagget, og kan matches med det meste.

forside strikkegenser

HVIT ELEGANSE: MinMote-leser Kristina Bergsvik ser kul og avslappet ut i en hvit strikkegenser. Foto: Instagram

forside strikkegenser

Genser chunk fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Det er ingen tvil om at det bare blir kaldere nå, og derfor er det på høy tid å pakke seg inn i en deilig strikkegenser. Det finnes utallige varianter i både kjedebutikkene og hos de mer eksklusive merkene - og i denne videoen viser MinMote-Sonia fram noen av sine favoritter.

Heldigvis har også de rimelige butikkene og merkene tatt inn en haug med hvite strikkegensere, slik at vi ikke trenger å tømmelommeboken. MinMote har plukket ut de fem fineste vi fant, slik at du kan finne din favoritt!

Se merke og pris ved å trykke på bildet!

hvite gensere å budsjett

Genser fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

hvite gensere å budsjett

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

I og med at flere av sesongens strikkegensere er både store og litt uformelige, kan et godt tips være å kombinere din favoritt med et skjørt og svarte strømpebukser, slik som MinMote-leser Kristina Bergsvik viser i toppbildet på denne saken og på Instagram. Du kan også gå for et par tettsittende bukser for å balansere antrekket.

hvite gensere på budsjett2

Genser fra Zara. Foto: Produsenten

hvite gensere på budsjett2

Genser fra BikBok. Foto: Produsenten

Hvis du liker den litt oversized looken, er det heller ingenting i veien for å matche genseren med en løstsittende «boyfriend-jeans».

Kjør gjerne lag på lag med et lekkert skjerf, eller pakk deg skikkelig inn med en fuskepelskåpe. Liker du ikke fuskepels - her er syv kule alternativer!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?