Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Mini, midi og maxi: 12 nydelige julebordkjoler

Enten du er ute etter et skikkelig budsjettkupp eller en skikkelig investering: Disse fantastiske kjolene kupper du garantert julebordet i.

julebord kjoler

PARTYKJOLEN: En sort paljettkjole gjør deg til festens midtpunkt. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

julebord kjoler

FARGERIK: Hvorfor ikke gå for noe annet enn sort på årets julebord? Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

julebord kjoler

FEMININ: Marineblå og grå blonder kan ikke bli feil på julebord. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

julebord kjoler

SPARKLING: En flapper-inspirert kjole gjør at du skiller deg ut. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Julebordsesongen er utvilsomt i gang, og for MinMote betyr det kjolejakt (selv om vi vet at ullundertøy og varme parkaser er viktigere).

Tre av de fineste har vi allerede funnet - se dem her:

I denne saken har vi samlet hele tolv kjoler, som alle er perfekt til et julebord - enten du liker den klassiske paljettkjolen eller den lange hippie-kjolen. Finn din favoritt, og trykk på bildene for å se merke og pris.

Mini

julebord den lille sorte

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

julebord den lille sorte

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

julebord den lille sorte

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

julebord den lille sorte

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Den kanskje vanligste kjolen å se på norske julebord, er den lille sorte. Og selv om det aldri blir feil, finnes det mange måter å variere minikjolen på - for eksempel ved å gå for en med paljetter eller blonder. Vil du skille deg litt ekstra ut, er en sort kjole med store, glitrende stener perfekt - eller en skikkelig 20-tallsinspirert flapper-kjole med frynser.

Få også med deg: 12 plagg med party-paljetter

Midi

julebord midi

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

julebord midi

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

julebord midi

Kjole fra By Malene Birger. Foto: Produsenten

julebord midi

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Hakket mer trendy enn minikjolen, er faktisk kjolen som har litt lengde - gjerne til midt på leggen. Synes du det blir for tildekket, er en kjole med et gjennomsiktig blondelag perfekt - da får du vist fram beina dine gjennom blondene.

Grå paljetter er også en sikker vinner - det samme er marineblå fløyel, som er supertrendy akkurat nå. For en mer bohemsk look, gå for en løstsittende kjole (og hvorfor ikke velge noe annet enn sort?), og style den med skyhøye hæler!

Maxi

julebord maxi

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

julebord maxi

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

julebord maxi

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

julebord maxi

Kjole fra Maje hos Bloomingdales.com. Foto: Produsenten

Den ultimate boho-looken får du imidlertid med en helt lang kjole - og den sorte minner oss om Chloés luksuskjoler. Er du redd for å drukne i en maxikjole, velg en med markert midje - eventuelt en skikkelig partykjole i glitrende gull.

Få også med deg disse morsomme klestriksene:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?