Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

MinMote-redaksjonens ønskeliste: Vårens beste budsjettkjøp

Det er mildere i været og trangen til å oppdaterte garderoben har aldri vært større. MinMote-redaksjonen guider deg til vårens beste kjøp på budsjett. 

budsjett minmote

Foto: Jørgen Klüver

budsjett minmote

Øredobber fra Annilu hos Bolina.no. Foto: Produsenten

budsjett minmote

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

budsjett minmote

Neglelakk fra Essie i fargen B'aha Moment. Foto: Produsenten

budsjett minmote

Espadrilles fra Mango. Foto: Produsenten

budsjett minmote

Skjerf fra Holzweiler. Foto: Produsenten

budsjett minmote

Snekkerbukser fra H&M. Foto: Produsenten

Les detaljene her (og trykk på bildene for å se merke og pris):

Martine Lunder Brenne, MinMote-leder

– Jeg digger den nye denimkolleksjonen til H&M som er unisex, og en kul snekkerbukse står høyt på min ønskeliste. Og så elsker jeg tunikaer med broderier, og denne kan jeg bruke som topp sammen med jeans allerede nå - og som kjole alene til sommeren. Da vil jeg bruke den med sommerlige espadrilles, gullsmykker og det fineste jeg vet om sommeren; mørkerosa negler.

– Et fargerik skjerf har lenge stått på ønskelisten, og planen er egentlig å bruke det som hårbånd. Men ettersom jeg ser for meg at det egentlig ikke kommer til å skje, vil jeg heller bruke det som belte, eller pynt på vesken!

Thea Roll Rakeng, journalist

ønskeliste Thea

Bukse fra Monki. Foto: Produsenten

ønskeliste Thea

Sko fra Superga hos Dna Shoes. Foto: Produsenten

ønskeliste Thea

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

ønskeliste Thea

Veske fra Zara. Foto: Produsenten

ønskeliste Thea

Thea Roll Rakeng

ønskeliste Thea

Jakke og bukse fra Zara. Foto: Produsenten

Olabukser med rette ben og detaljer som frynsjer, hull og broderier er en av vårens største trender. Jeg elsker både blå jeans og frynser, så disse fra Monki står øverst på ønskelisten og er dessuten et skikkelig godt kupp.

– Til olabuksen skal jeg bruke en hvit t-skjorte, den grønne meshkjolen fra H&M, klassiske tøysko med platå fra italienske Superga og en skikkelig fresh veske fra Zara med kule blomster på stroppen.

Matchende sett er i vinden, så hvorfor ikke gå all in med et aldri så lite denimsett i en fresh rosafarge? Jakken og buksen kan også brukes hver for seg, så tre antrekk i ett der altså.

Sverre Nordberg-Schulz Hagen, journalist og herrespaltist

sverre

Caps fra Ralph Lauren hos Zalando. Foto: Produsenten

sverre

Skinnsko fra H&M. Foto: Produsenten

sverre

Sverre Nordberg-Schulz Hagen

sverre

Deodorant fra Malin and Goetz hos Mr. Porter. Foto: Produsenten

sverre

Linskjorte fra H&M. Foto: Produsenten

– Vi sliter ut ett par hvite skinnsko i året. Til denne prisen kan vi gjøre det med litt bedre samvittighet.

– Den mørkeblå capsen fra Ralph Lauren er en uslåelig klassisker som passer til det meste.

– Hvite linskjorter stinker av Ricky Martin og fulle briter på Playa del Inglés. Styr unna, gå for lyseblått. En skjorte som denne knytes fint igjen med slips, men gjør seg ekstra god med oppdrettede ermer og et par åpne knapper.

Elise Alexandra Gulbrandsen, journalist og New York-spaltist

Elise

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Elise

Sminke-kit fra Glossier. Foto: Produsenten

Elise

Veske fra Mango. Foto: Produsenten

Elise

Kimonoskjorte i lin fra H&M. Foto: Produsenten

Elise

Espadrilles fra Mango. Foto: Produsenten

Elise

Elise Alexandra Gulbrandsen.

– Denne kjolen ser ut som en million men koster en brøkdel. Med rett styling er den passe mye rock’n’roll, lengden på ermene er perfekt og den passer til flere anledninger. Med et par solbriller fra Céline kuppet på Finn og favoritt-skinnjakken blir dette en grådig bra lengte-til-sommeren-kjole!

Tiden for mye sminke er forbi, og produktene fra trend-merket Glossier frister med sin enkelhet. Friske kinn, glødende hud og fyldige bryn uten å ha gått i Instasminke-fellen blir helt klart looken å gå for i vår.

– En av vårens aller hotteste vesker er varianten i strå. Jeg sikler egentlig på en fra Balenciaga, men denne budsjettvarianten er et mye mer fornuftig kjøp. Denne kan bli med på både jobb og i parken uten at jeg trenger å bekymre meg.

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?