Kordfløyel gjør supercomeback

PÅ CATWALKEN: Modell Kendall Jenner var kledd opp i kordfløyel under Marc Jacobs Fall/Winter 2017-kolleksjon under New York Fashion Week. Foto: Reuters.

Tungvekteren Vogue kaller det verdens mest usexy stoff. Nå gjør kordfløyelen supercomeback i motebildet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Mange husker kanskje kordfløyelen fra storhetstiden på 70-tallet eller som et materiale man litt ufrivillig ble kledd opp i.

I EGET DESIGN: Elsa Hosk har designet et sett i kordfløyel for Bik Bok. Foto: Bik Bok

Magasinet Vogue kaller stoffet «verdens mest usexy». Selv om det ikke akkurat bare forbindes med ting som er bærre lækkert stopper det ikke kordfløyelen fra å seile opp som en favoritt igjen denne høsten.

På catwalken

De første dryppene av comebacket dukket opp på catwalken da motehus som Marc Jacobs, Prada, Mulberry og Kenzo viste sine høstkolleksjoner.
Tilbake til hverdagen: Tre kule antrekk til jobb og skole

Nå har også kjedebutikkene fulgt etter, så om du vil oppdatere garderoben med et trendplagg trenger du ikke blakke deg.

Selv om kordfløyelen er et materiale som krever litt oppmerksomhet lar den seg enkelt kombinere med flere ting du har i skapet fra tidligere.

Kordfløyel

Jakke fra Miu Miu hos Matchesfashion. Foto: Produsenten.

10090,-
Gå til butikk
Kordfløyel

Jakke fra Vero Moda. Foto: Produsenten.

549,-
Gå til butikk

Sjekket du ut? DETTE ER HØSTENS MÅ HA-PLAGG

Enten du går for en lekker jakke med saueskinn eller drar på med en kul dress er kordfløyel et sikkert valg i høst. Stoffet lar seg også kombinere med noen av høstens store trender.

sett cord

Jakke fra Mango. Foto: Produsenten.

699,-
Gå til butikk
sett cord

Bukse fra Mango. Foto: Produsenten.

499,-
Gå til butikk

Omfavnet

Også kjendiser som Bella Hadid og Victorias Secret-modell Elsa Hosk er blant de som har ønsket supercombacket velkommen. Hosk har også designet sitt eget kordfløyelsett for BikBok. Om du trenger inspirasjon til hvordan du kan rocke kordfløyel fra topp til tå er det bare å ta en kikk på Bella Hadid:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.