Få MinMote-Sonias blondekjole på budsjett

blondekjole på budsjett

Trenger du en ny kjole til 17. mai? MinMote har funnet frem til vårens beste kjolekupp.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
blondekjole på budsjett

LUKSUS: Sonia har brukt den eksklusive Marant-kjolen ved flere anledninger, blant annet på årets Gullruten-utdeling. Foto: Privat

blondekjole på budsjett

KJOLEKUPP: Kjolen fra Mango er svært lik Sonias favoritt fra Marant. Hun bruker dem begge med en hudfarget underkjole under. Foto: Privat

blondekjole på budsjett

Kjole fra Mango, 699 kr. Foto: Produsenten

Det er ingen hemmelighet at MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold er glad i blonder kombinert med feminine snitt. Også denne våren erblonder og broderier i forskjellige farger og fasonger hett i motebildet, og selv har Vold hatt mye glede av en eksklusiv blondekjole hun aldri blir lei av.

Kjolen til venstre i toppbildet er fra Isabel Marant og koster nesten 7000 kroner. Kjolen i midten og til høyre i toppbildet er fra Mango og koster 699 kroner.

Klikk på bildene for mer informasjon.

Den hvite Isabel Marant-kjolen er det plagget som Vold har fått flest mailer og spørsmål det siste halvannet året. Hun brukte blant annet kjolen påVGTVs direktesending fra Bergen i forbindelse medårets Gullruten-utdeling.

- Dessverre ble kjolen kjøpt i 2012. Den var veldig, veldig dyr, men den har til gjengjeld blitt svært mye brukt. Tidløse blondekjoler er alltid redningen min når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg.

For at du skal kunne skaffe deg den sommerlige stilen, har MinMote lett fram en lignende kjole som har en langt lavere prislapp.

- Dette må være det beste kuppet du kan gjøre denne våren!

Selv tipser MinMote-lederen om at kjolen kan styles på flere forskjellige måter.

- Kjolen er fin til både boots og skinnjakke om du vil ha en avslappet stil. Den kan også brukes med flate sandaler på varme sommerdager. Selv har jeg brukt den mest til fest i kombinasjon med hudfargede pumps som forlenger beina.

Publisert:

Finn mer innhold om: