Slik reagerte Twitter på Gwyneths buksedress-flause

NUDE: Gwyneth Paltrows buksedress ble ikke akkurat hyllet på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix

Det tok ikke lang tid fra Gwyneth Paltrow (42) dukket opp med hudfarget buksedress og kameltå på Tonight Show, før det kokte på sosiale medier.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den ellers stilfulle Paltrow traff ikke helt blink med buksedressen hun var iført på et av USAs mest populære talkshow, The Tonight Show med Jimmy Fallon, tidligere denne uken. Den 70-tallsinspirerte dressen var riktignok trendy, men satt lite flatterende og skapte en såkalt kameltå på skuespillerinnen.

Daily Mail var kjapt ute med å stille spørsmålet:

Gwyneth

Foto: Skjermdump fra Instagram

Gwyneth

Foto: Skjermdump fra Instagram

«Er den hudfargede buksedressen til Gwyneth hennes verste antrekk noensinne?»

De bruker også ordene bisarr, rar og klestabbe når de beskriver antrekket. Også fansen på Twitter reagerer, og det spesielt på kameltåen.

MinMote har oppsummert noen av tweetsene her:

Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter
Foto: Skjermdump Twitter

I norsk design

Nysingle Paltrow har tidligere designet klær og regnes egentlig som en moteriktig dame som pleier å få ros for sine delikate og kule antrekk. Det eneste som reddet kameltå-antrekket onsdag kveld fra å bli en total krise, var sminken og håret som var gjort naturlig og avslappet, med fokus på øynene. I ørene hadde skuespilleren edgy øredobber med sølvkuler.

Les også:Se hvordan du legger perfekt sotede øyne her!

I fjor la Paltrow ut et bilde av seg selv iført en designerkjole laget av skuespilleren Pia Tjelta for ByTimo, som norske kjendiskvinner har lagt sin elsk på.

– Gwyneth Paltrow kan velge på øverste hylle når det kommer til designerkjoler, og velger gjerne store navn som Stella McCartney og Tom Ford, sa MinMote-leder Sonia Huanca Vold i forbindelse med saken.

Blant annet valgte flere av norske kjendiskvinner kjolene i Skavlans bryllup i april, og Janne Formoe stilte i en knekort lilla variant i Christian Skolmens bryllup i sommer.

Publisert:

Finn mer innhold om: