Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

MinMote i LA: Slik blir Coachella-moten

LOS ANGELES (MinMote) Kjendistunge Coachella setter standarden for resten av festivalåret hva mote angår. Vi har tatt en oppsummering på hva vi tror kommer til å bli de store festival-trendene sommeren 2016.

elise coachella1

Alessandra Ambrosia på Coachella. Foto: Getty Images

elise coachella1

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

elise coachella1

Shorts fra Mango. Foto: Produsenten

elise coachella1

Støvletter fra H&M. Foto:Produsenten

elise coachella1

Armbånd fra Bik Bok. Foto: Produsenten

elise coachella1

Solbriller fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

elise coachella1

Neglelakk i fargen Bleuette fra Dior. Foto: Produsenten

Boho-chic har vært stikkordet som best har beskrevet stilen som herjer på California-festivalen, og det er ingen grunn til å tro at det blir noe annerledes i år.

IKKE PRAKTISK, MEN…: Rålekkert! Hvitt er kanskje ikke den mest praktiske fargen på festival, men Kate Bosworth gjør at vi får lyst til å ta frem hvite klær til årets festivaler. Legg merke til fletten i håret! Foto: Getty Images
IKKE PRAKTISK, MEN…: Rålekkert! Hvitt er kanskje ikke den mest praktiske fargen på festival, men Kate Bosworth gjør at vi får lyst til å ta frem hvite klær til årets festivaler. Legg merke til fletten i håret! Foto: Getty Images

Og det kommer ikke til å begrense seg til Coachella: I årevis har den ikoniske festivalen vært til inspirasjon for festivalgjengere verden over, og Coachella-trendene har spredt seg rundt, også til vår egen Øya-festival.

Festivalen begynner denne helgen og fortsetter neste helg, og alt som kan krype og gå av kjendiser samlet seg i Los Angeles for å forberede seg til musikkfestivalen.

Stylister har trålet vintagebutikker og luksusbutikker for å finne de perfekte antrekkene som kan gå rett inn på listen over det mest minneverdige og nyskapende.

Mens noen av Coachella-gjengerne drar festival-stilen til det ekstreme, er det også mange som mestrer den bohemske stilen til fingerspissene - som gjør at vi nesten ikke kan vente med å planlegge årets festivalgarderobe selv.

Og for å være ærlig: Den kommer ikke til å inneholde en eneste blomsterkrans.

Trykk på bildene for å se merke og pris

elise coachella

Topp fra H&M. Foto. Produsenten

elise coachella

Veske fra Steve Madden. Foto: Produsenten

elise coachella

Bukser fra Bik Bok. Foto: Produsenten

elise coachella

Snekkerkjole fra Vero Moda. Foto: Produsenten

elise coachella

DETALJER: Et fargerikt armbånd kan gi antrekket det lille ekstra. Denne varianten fra Tai koster rundt 800 kroner hos Shopbop, men det er lov å la seg inspirere. Kanskje du smeller sammen en frekk liten DIY hjemme? Foto: Produsenten.

elise coachella

Topp fra Zara. Foto: Produsenten

Her er derimot en guide til hva vi tror kommer til å bli de store trendene under årets festivaler i sju punkter.

1. Denim

Ikke nok med at denim er en av vårens aller største trender. Enten det blir korte cut-offs eller den superhotte Levis 501 er det lite tvil om at vi kommer til å se utallige varianter under årets festivaler. Det er også et pluss at stoffet tåler en støyt, for festivaler krever skikkelig tøy.

2. Pom poms

Ikke alt kan være praktisk, det må være litt moro også! Vouge spår at pom-pomene er det nye store. I New York har pop-poms værtdet store på veskefronten en stund allerede. Men nå har pom-pomene blitt mindre, og de skal ikke bare pynte veskene. Nå er det fritt frem med de små, fargerike runde kulene. Desto mer, desto bedre.

3. Solbriller

En annen ting som er helt nødvendig på festival (særlig i California) er solbriller. Under festivaler har de en tendens til å bli enda litt mer crazy enn til vanlig. Et tips er å legge igjen designersolbrillene hjemme, for lite er like kjedelig på festival som å være redd for å ødelegge tingene sine. Her kan du sjekke ut vårens trender!

4. Vintage

Er det en ting som er viktig for å få maks uttelling på festivalmote-fronten er det å skille seg ut. Her i LA har jeg sett flere stylister som har vært ute på shopping for klientene sine før Coachella-uken. De har lett etter plagg som skiller seg ut fra mengden og som ingen andre har maken til.

Om du ikke er noen vintage-entusiast har også kjedebutikkene mange retro-inspirerte plagg i butikk.

Her er vår guide til hvordan du finner de beste kuppene.

5. Flagrende topper

Bluser i tynne, lette stoffer som flyter rundt kroppen kommer vi til å se mer av i tiden som kommer. Om du finner en vintagevariant som henger ned på skuldrene har du i hvert fall sikret innertier for deler av festival-antrekket. Kjedebutikkene bugner også av varianter både i hvitt og mer vågale mønster.

6. Boots

Det er bare å legge igjen de høyhelte skoene hjemme da det kommer til festivaler. Selv om det kan se fint ut i speilet hjemme, er det veldig lite fint å snuble rundt i gjørma på stylter. Under Coachella-festivalen tror vi at vi kommer til å se mye av boots i skinn kombinert med lettere kjoler. Allikevel ser vi ikke bort fra at vi kommer til å se en del kjendiser svinse rundt i høye heler på VIP-områdene.

7. Hår og sminke

Det er ikke bare klærne som skal være on point under Coachella-festivalen. Også hår, sminke og negler må være fikset. Nettstedet Allure spår at store 70-tallskrøller blir det store på hår-fronten i år. Tenk litt Janis Joplin eller la deg inspirere av den ukronede dronningen av Coachella, Vanessa Hudgens.

Da det kommer til sminken er det best å la det være naturlig, med kraftige bryn og glødende hud. Neglene må også fikses, og om du ikke gjør som Vanessa Hudgens som ifølge People Magazine tok en manikyr til over 1500 kroner, kan du gå for negler i en sprek farge.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?