Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fra budsjett til luksus: 12 kjoler til nyttårsaften

På en av årets største festdager er det lov å dra på litt ekstra. Her er 12 kjoler som passer perfekt til å feire nyttårsaften til ethvert budsjett.

Nyttårskjoler

Se merke og pris i saken.

Nyttårskjoler

Se merke og pris i saken.

Nyttårskjoler

Se merke og pris i saken.

Nyttårskjoler

Se merke og pris i saken.

Nyttårsaften er en god anledning til å pynte seg litt skikkelig med glitter og stas. Men vi har vel alle vært der etter å ha raidet klesskapet i tre runder: Hva i all videste verden skal jeg ha på meg? Før en av årets aller største fest-aftener må man ha antrekket på plass.
MinMote har plukket ut 12 kjoler som passer for alle budsjetter. Her snakker vi budsjettkupp til under 100-lappen og lekker luksusdesign med stivere prislapp.

I tråd med de største trendene for festsesongen er en kjole i fløyel et trygt valg på nyttårsaften. Med en av disse kjolene er du klar for å feire helt inn i det nye året. Trykk på bildene i saken for å se merke og pris.

Budsjett

Nyttårskjoler budsjett

Gullkjole fra Hennes & Mauritz. Foto: Produsenten

Nyttårskjoler budsjett

Fløyelskjole fra Zara. Foto: Produsenten

Nyttårskjoler budsjett

Slip-in kjole fra Hennes og Mauritz. Foto: Produsenten

Nyttårskjoler budsjett

Mørkelilla glitterkjole i stretch-stoff fra Monki. Foto: Produsenten

Frekk detalj? Festsesongens mest sexy tilbehør

Disse enkle kjolene er en perfekt base for nyttårsaften, og en fin kjole trenger absolutt ikke koste skjorta. De fleste kjoler kan pyntes både opp og ned til en kveld som nyttårsaften. Alt kommer an på hvordan du styler antrekket, og hva slags sminke du går for. Her kan du leke deg med tilbehør, hår og sminke. Kanskje et par supertrendy store øredobber gjør susen? Husk, ofte er det enkle det beste! En slip-on-kjole, håret i en stram hestehale og smokey eyes? JEPP!

Sjekk ut: «Smokey eyes» steg for steg, og slik får du sminken til å vare hele kvelden.

Middels

Nyttårskjole middels

Heklet kjole i glitter fra Zara. Foto: Produsenten.

Nyttårskjole middels

Kjole i speilfløyel hos Mango. Foto: Produsenten.

Nyttårskjole middels

Blå kjole med metallskimmer hos Mango. Foto: Produsenten.

Nyttårskjole middels

Paljettkjole fra Hennes & Mauritz. Foto: Produsenten

På en kveld som nyttårsaften er det gøy å pynte seg litt ekstra. Glitter, speilfløyel, metallisk og paljetter er en festaften verdig. Kjedebutikkene har lekre alternativer, og det trenger absolutt ikke være kjedelig. Lek deg med et snitt eller en farge du vanligvis ikke ville ha gått for.

Det er ikke alltid kjole som er det beste alternativet. Her er åtte rågode alternativer.

Luksus

nyttår luksus

Silkekjole fra FWSS. Foto: Produsenten.

nyttår luksus

Blondekjole fra Self-Portrait. Foto: Produsenten.

nyttår luksus

Kjole med paljetter fra Rachel Zoe. Foto: Produsenten.

nyttår luksus

Kjole fra Isabel Marant. Foto: Produsenten.

Ah, det må være lov å ønske seg en kjole som bare sier en ting: W-O-W! Disse kjolene er gode alternativer som trygt varer mer enn en fest og en sesong. Selv om prisene er stivere får du her lekre stoffer som silke og blonder. Med en av disse kjolene i skapet er du velkledd og klar for et skikkelig nyttårsselskap.

Uansett bør du huske en god jakke, for det er kjedelig å være den som må trekke inn fra å se på rakettene fordi man er for kald. Her er sesongens lekreste kåper.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?