Moteprofilene: Slik kler vi oss til fest

KLAR FOR FEST: Når moteprofil Ella Skorgan skal kle seg til årets julebord, tar hun en titt i klesskapet sitt og styler det på en ny måte.

– Det må være noe som popper! Når jeg først skal pynte meg, går jeg gjerne «all in», sier musiker og modell Maya Wik.

Publisert:

Mangler du inspirasjon til hva du skal ha på deg til årets julebord? Ta det helt med ro. Vi har spurt fire stilige moteprofiler om hva de skal kle seg i. Kanskje velger du det samme som dem denne helgen?

Den lille sorte

Stylist og influencer Alice Wang er fan av ekte klassikere når det kommer til antrekk til julebordet.

– Jeg vil ha på «den lille sorte»! Gjerne en som er chic og elegant, sier Wang til MinMote.

Hun styrer unna sesongens trend med glitrende plagg, men kan gjerne ha fjær-detaljer om hun vil pynte seg litt ekstra. På føttene er hun tydelig på hva hun velger.

– Kitten heels! Jeg klarer ikke gå i høye hæler.

– Noe som popper!

Musiker og modell Maya Vik forteller til MinMote at hun nylig pyntet seg i en lang svart kjole, men følte seg underpyntet.

– Det må være noe som popper! Når jeg først skal pynte meg, går jeg gjerne «all in». Jeg er ikke så glitrete av meg, men det er fint at det skjer noe i antrekket.

Aller helst vil hun låne årets festantrekk fra en venns klesskap – og tipser om det til andre som føler at de trenger noe nytt til årets festligheter.

Et trygt valg

Makeupartist og influencer Chioma Anugweje sverger til det samme som Alice Wang: Den lille sorte!

– Det er et antrekk jeg alltid føler meg vel i – og det er «safe». Det slår aldri feil med en svart kjole, sier hun og legger til at denne hva HVN by Harley Viera-Newton er favoritten nå.

– Den gir meg «roaring 20s»-vibe, og jeg elsker fjærene.

For å toppe det hele legger hun en superglamorøs sminke.

– Jeg elsker dramatiske vipper, og fokuserer ofte på øyensminke og lepper. Det er alltid gøy med skimmer eller litt farge på øynene for å gjøre looken mer leken. Håret har jeg som regel løst, men bruker alltid smykker for å gjøre antrekket mer glamorøst.

Velger vintage

Influencer, danser og modell Ella Skorgan følger et stilmotto når hun skal kle seg.

– Jeg kler meg i det jeg føler meg finest og mest vel i – også på julebord. Dagsformen får bestemme om det blir glitter og glam, eller mer nedtonet i en oversized herredress.

Hun leker seg gjerne med mer dramatisk sminke på øyne og lepper i julen, og lar alltid basen være lett, frisk og med fokus på glød.

Skorgan har stor tro på å style opp og ned gode nøkkelplagg til årets julebord.

– En enkel «slip dress» eller en dress er mine to favoritter. De kan enkelt gjøres mer glamorøse med riktig tilbehør, eller tones ned til en mer avslappet kveld. Jeg pynter meg gjerne med paljetter og glitter, men toner i så fall ned antrekket med en oversized jakke eller mindre smykker.

I år har det vært viktig for henne å ikke gå til innkjøp av mange nye plagg.

– Jeg styler heller de plaggene jeg allerede har i klesskapet på nye måter og leker meg en gøyal farge på leppestiften. Det jeg eventuelt har kjøpt til sesongen, har jeg funnet vintage, og det skal brukes år etter år. Vintagebutikker har ofte mange gode dresser, fløyel, silke, kåper og støvletter, så det er nesten umulig å ikke finne noen skatter.

Publisert:

Finn mer innhold om: