Mote

Ingrosso frustrert etter stil-kritikk: – Orker ikke

I FARTA: Benjamin Ingrosso på scenen i fjor.

Artist Benjamin Ingrosso (24) har fått nok av sammenligningen med artist Harry Styles (28).

 • Elise Alexandra Gulbrandsen
 • Malin Gaden
Publisert:

At artisten Harry Styles er i vinden om dagen er det ingen tvil om. Han får ikke bare musikk-skryt, men han blir også hyllet for sin unike stil.

En av söta brors store artister, Benjamin Ingrosso, har også hatt en tydelig stilutvikling hvor han har beveget seg inn mot 70-tallet, og fått en langt mer typete stil. Det har også fått fansen til å trekke koblinger mellom han og Harry Styles. Men det er ikke alle som setter pris på likheten, og mener Ingrosso hermer etter Styles.

Det har tydelig gjort den svenske artisten frustrert.

– Orker ikke alle små unger på TikTok som ikke har noen peiling på 70-tallet og den æraen, og som tror at Harry S har funnet opp stilen ..., skriver Ingrosso på Twitter.

MinMote har forsøkt å komme i kontakt med Benjamin Ingrosso for en kommentar, men han har ikke svart på vår henvendelse.

INSPIRERT AV IKONER: Benjamin Ingrosso sier selv at han er inspirert av store artister fra 70- og 80-tallet.
STILSIKKER: Harry Styles’ stil hylles i både inn- og utland.

På Instagram har Benjamin Ingrosso opparbeidet seg over 600.000 følgere, og han deler stadig innblikk fra sine konserter og livet som artist. På TikTok har han nær 200.000 følgere, og det er her de fleste stil-tilbakemeldingene kommer.

På TikTok har artisten fått mange tilbakemeldinger fra Harry Styles-fans som mener at Ingrosso har hermet etter stilen hans, og noen kaller ham også «Sveriges Harry Styles». Ingrosso har også lagt ut en egen video hvor han trekker frem sine stilikoner og forbilder, og her er ikke Styles nevnt, noe fansen også reagerer på.

Stilforbildene Ingrosso trekker frem er Freddie Mercury, Barry Gibb, Ted Gärdestad, John Travolta og George Michael. I en annen video har Ingrosso skrevet: «Om du finner en look du liker, behold den resten av livet», og kombinert den med et klipp fra han var syv år gammel.

Ida Elise Eide Einarsdottir, mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, sier til MinMote at hun tror de fleste ville sett på det som en ære å bli sammenlignet med Styles.

– Svenskene har kalt Benjamin Ingrosso en moderne entertainer med magnetisk tiltrekningskraft, og han figurerer til stadighet på listene over söta brors best kledde. De fleste ville nok vært beæret over å bli sammenlignet med Harry Styles, men ikke Benjamin, sier Einarsdottir og legger til at det å bli sammenlignet med stilikoner fra tidligere tiår heller ikke er fremmed for Harry Styles:

– Han er blitt sammenlignet med blant andre Mick Jagger, Keith Richards og David Bowie. Et moderne moteikon som bryter med tradisjonelle kjønnsgrenser og gammeldagse idealer. Det treffer tidsånden så til de grader. Men mer enn bare «woke», i ordet aller beste betydning, er disse viktige gallionsfigurer og rollemodeller for endring.

Benjamin Ingrosso i januar 2020.
Benjamin Ingrosso januar 2020.
Her er Ingrosso i mai 2022.
Her er Ingrosso i mai 2022.

Fikk du med deg Harm og Hegseth-sendingen da Benjamin Ingrosso gjestet talkshowet deres? Sjekk ut Vegards date med stjernen her:

Morten Hegseth og Vegard Harm er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Harry Styles imponerer i sjokkrosa

 2. KLÆR

  Stilutvikling: Priscilla Presley

 3. KLÆR

  Disse bergenserne lever av luksus­regntøy

Finn mer innhold om:

 1. Klær
 2. Stil
 3. Harry Styles

Relaterte artikler

KLÆR

Stilutvikling: Priscilla Presley

KLÆR

MinMote-redaksjonen: Dette tar vi med på stranden

KLÆR

Stavern-festivalen 2022: Sjekk årets mote

KLÆR

Dette pakker MinMote med seg på byferie

KLÆR

MinStil: Maria Wos

KLÆR

Fire fine sommerantrekk

KLÆR

MinStil: Chioma Anugweje