Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte gode jakker å pakke seg inn i nå

Høsten er (dessverre) her. 

Jakke høst6

Foto: Instagram/@jeannedamas

Jakke høst6

Se info om pris og merke lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Gradestokken synker og flere kjenner kanskje på at høsten er i ferd med å nærme seg med stormskritt. Det første behovet som ofte tikker inn når bladene daler er en god høstjakke.

For selv om det kan føles kjipt at sommeren er over, er det lite som slår følelsen av å pakke seg inn i en deilig og myk jakke før man går ut av døren i de kjølige og grå morgentimene.

Vi lar oss stadig inspirere av den franske it-jenta Jeanne Damas som står bak klesmerket Rouje. På bildet over er hun iført en av høstens store trender - oversized, litt maskulin blazer i ull, og vil du herme anbefaler vi å saumfare disse bruktbutikkene, eller gå etter disse loppis-tipsene.

Denne sesongen står ruter, rødt og jordfarger sentralt i motebildet, og vi har derfor plukket ut noen fine jakker som passer til enhver lommebok. Sjekk fem trender du må få med deg for høstsesongen!

Her har du de mykeste og fineste jakkene i butikk akkurat nå:

Jakker1 høst

Jakke fra H&M. Foto: Produsenten

Jakker1 høst

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

jakke 2 høst

Jakke fra Monki. Foto: Produsenten

jakke 2 høst

Jakke fra Mango. Foto: Produsenten

jakke høst 3

Jakke fra Vanessa Rudjord x MagMaLou. Foto: Produsenten

jakke høst 3

Jakke fra Isabel Marant hos Mytheresa. Foto: Produsenten

jakke3 høst

Jakke fra Zara. Foto: Produsenten

jakke3 høst

Jakke fra Designers Remix. Foto: produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?