Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Budsjett, luksus og bukser: Tre antrekk til nyttårsaften

Nyttårsaften antrekk topp

Med nyttårsaften rett rundt hjørnet, er det på høy tid å jakte ned det perfekte antrekket. Men slapp helt av - MinMote har gjort jobben for deg.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
Nyttårsaften antrekk topp

BLING BLING: En glitterkjole slår ikke feil på nyttårsaften! Denne fra Maje glitrer i gull. Foto: Eskil Wie Furunes / VG

Nyttårsaften antrekk topp

KNALLRØD: Denne kjolen fra H&M vekker du garantert oppsikt med! Foto: Produsenten

199,-
Gå til butikk
Nyttårsaften antrekk topp

MORSOM: Skill deg ut ved å droppe kjolen til fordel for en buksedres, som denne fra Bik Bok. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Nyttårsaften antrekk topp

KLASSIKER: En liten sort clutch med skulderstropp går du aldri lei, slik som denne fra Zara. Foto: Produsenten

399,-
Gå til butikk
Nyttårsaften antrekk topp

PARTYSKO: Disse fløyelsskoene er både trendy og perfekte til nyttårsaften. Fra Zara. Foto: Produsenten

799,-
Gå til butikk

I denne saken har jeg funnet to fantastiske kjoler og én morsom buksedress - alt i forskjellige prisklasser, slik at du kan finne din favoritt. Finner du ikke noe du liker, kan du sjekke denne guiden til de fineste jumpsuitene, denne saken om flotte julebordkjoler, eller kanskje til og med denne saken om ballkjoler!
Følg meg gjerne på Instagram på @martinelunder og MinMote-redaksjonen på @minmote_no �

Her er i alle fall tre av mine favorittantrekk til årets siste kveld:

Budsjettkjolen

IØYNEFALLENDE: Kjole fra H&M, 199 kr og sandaler fra Aldo, 899 kr. Foto: Eskil Wie Furunes / VG

Å bli festens kjoledronning trenger absolutt ikke koste skjorta – det er denne

kjolen et bevis på. Det er ikke noe galt med «den lille sorte», men vil du skille deg litt ut, går du for en knallfarge som rødt. Bohemske maxi-kjoler er dessuten superhot akkurat nå, og splitt og utringning funker bra når kjolen ellers er så dekkende og løstsittende.

Se tre fantastiske festkjoler i denne videoen også!

Med en så fargesterk kjole kan du med fordel tone ned både sminke og tilbehør. Sort mot rødt blir ofte veldig «hardt», så enda bedre er det med et par nude sandaler.

Luksuskjolen

Er det én kjole som er en sikker vinner på nyttårsaften, så er det paljettkjolen. For å unngå å se ut som en discokule, er det fint å bryte opp kjolen litt med et sort belte som er bredt i livet – dette kan du dessuten bruke over de fleste andre kjoler.

Se flere måter å knyte beltet på her!

På føttene er det fint med vinterens mest trendy partysko – nemlig de som har snøring foran. Dette antrekket funker dessuten like bra med sorte strømpebukser!

Kjole fra Maje, 2649 kr, belte fra Maje, 995 kr, sko fra Aldo, 1099 kr, veske fra Zara, 399 kr. Foto: Eskil Wie Furunes / VG

Jumpsuiten:

Hvem sa at kjole var obligatorisk på nyttåraften? Denne budsjett-jumpsuiten minner om luksusmerket Balmain, men koster en liten brøkdel – og er minst like pyntet som en kjole.

Flere jumpsuits? Sjekk disse festvariantene!

Til en sort jumpsuit er det ingenting i veien for å dra på litt med tilbehøret; lilla sko i vinterens mest trendy materiale (fløyel), en glitrende veske, store øredobber og hårbånd med «diamanter». More is more!

ANNERLEDES: Jumpsuit fra Bik Bok, 399 kr, veske fra Beck Søndergaard, 399 kr, sko fra Zara, 799 kr, øredobber fra Bik Bok, 149 kr, hårbånd fra Zara, 129 kr. Foto: Eskil Wie Furunes / VG
Publisert:

Finn mer innhold om: