Fem merker du må merke deg

NORSK NYKOMMER: Har du hørt om merket Ilag? Ikke? Da er det på tide å sjekke det ut.

Få disse merkene opp på radaren først som sist.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Går inspirasjonen på tomgang? Her er fem fine merker som passer ypperlig til lysere tider.

Horror Vacui

Altså disse klærne er så langt fra horror det er mulig å komme. Selve navnet kommer fra Latin og betyr «frykt for det tomme rom», og ønsket om å fylle det med detaljer. Det er tyske Anna Heinrichs som er kvinnen bak merket. Her snakker vi kjoledrøm på kjoledrøm. Du må kanskje grave litt i lommeboken, men dette er kjoler du vil kunne bruke til fine anledninger gang, på gang, på gang.

Helmstedt

Danske Helmstedt er som en fargeglad vitamininnsprøytning. Vi spår at vi kommer til å se mye av dette merket fremover – det er perfekt for den norske sommeren! Det er Emilie Helmstedt som er grunnlegger av merket, og hennes fargerike univers har tatt henne til Forbes prestisjetunge 30 under 30-liste for Europa.

A post shared by 𝐇𝐄𝐋𝐌𝐒𝐓𝐄𝐃𝐓 (@helmstedt_)

Crās

Det er noe med disse danskene. Dette mer bærekraftige merket har lekre bluser og kjoler som alle har det lille ekstra. Merket har hentet navnet sitt fra det italienske ordet for «i morgen», helt i tråd med deres visjon.

Ilag

Dette er ikke første gang vi nevner norske Ilag. Merket ble startet rett før Corona-pandemien brøt ut, og har med det fått en skikkelig ilddåp. Merket byr på lekne former og mønstre, samtidig som bærekraft er i førersetet. Vi liker!

Sabina Sommer

Håndlaget i København, med mål om å lage den perfekte miksen mellom «drømmete og daglig». Høres ut som en rimelig perfekt kombo, spør du oss!

A post shared by sabina sommer (@sabina_sommer)
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: