Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Kate i sesongens hotteste farge - slik stjeler du stilen

blå kåper 2

Du trenger ikke å punge ut med tusenvis av kroner for å kle deg som stilikonet Kate Middleton (32). MinMote viser deg tre kåper i samme stil, bare på budsjett.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
blå kåper 2

Foto: Getty Images

blå kåper 2

Kåpe fra Choies. Førpris: 745 kr. Foto: Produsenten

380,-
Gå til butikk

Det skjer oftere og oftere at gravide Kate Middleton imponerer oss med de ulike antrekkene sine. Nå sist var hun iført en nydelig lyseblå kåpe fra kjendismerket Séraphine.

Hertuginnen har virkelig markert seg som et stilikon og flere av plaggene hun viser seg med, blir ofte utsolgt etter kun noen timer. Da hun gikk gravid med Prins George, ble hun hyllet for sin moteriktige stil.

Den knelange kåpen hadde store, midtstilte knapper, og var lekkert innsvinget i livet. De søte lommene understreket femininiteten, og minnet oss dessuten på 70-tallsmoten som er i ferd med å gjøre sitt inntog.

Kåpen lignet nesten litt på tweedkjolen hertuginnen fikk skryt for forrige uke. Kate matchet den delikate kåpen med mørkeblå pumps, en avlang clutchveske og en nydelig, blå safirring. Den var så klart også blå.

Saken fortsetter under bildet!

blå kåper

Kåpe fra H&M. Foto: Produsenten

699,-
Gå til butikk
blå kåper

Kåpe fra Notion 1.3 hos nelly.com. Foto: Produsenten

599,-
Gå til butikk

Håret var som stylet med naturlige bølger og sminken var som vanlig delikat, men med ekstra fokus på øynene. I ørene hadde hertuginnen konservative hvite stener med heng. Slik legger du perfekt eyeliner!

Tips: For et mer avslappet stiluttrykk enn hertuginne Catherine av Cambridge, kan du kombinere kåpen med et par «boyfriend»-jeans, en rufsete hestehale og en romslig veske du kan bære på armen, eller tvers over brystet - og kanskje et par sneakers?

TILBEHØR

Sjekk seks fine hverdagsvesker som passer til både jobb og skole.

LEKKER: Lyseblått passer like godt til brunetter som til blondiner, og er en av vårens desidert største trendfarger. Hertuginne Kate ser virkelig fantastisk ut i den glade fargen. Foto: Getty Images
Publisert: