Fem skjerf til under 500 kroner

Skjerf toppbilde

Du trenger ikke å blakke deg for å pakke deg inn i et stort og varmt skjerf à la Acne. Her er de fineste budsjettvariantene i butikk nå!

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Skjerf toppbilde

PAKKET INN: Designer og tidligere realitystjerne, Lauren Conrad, ser lekker ut godt pakket inn i et grått skjerf. Foto: Getty Images

Skjerf toppbilde

Skjerf fra Lindex, 179 kr. Foto: Produsenten

Det er få ting som er mer behagelig enn et mykt skjerf godt surret rundt halsen. Denne sesongen står farger som beige, burgunder, lyseblått og grått sterkt i motebildet, og et skjerf i disse klassiske fargetonene kan du kombinere til nesten alt du har i klesskapet fra før.

Acne-skjerfet i modellen «Canada» holder seg varm i motebildet sesong etter sesong, og har nærmest blitt allemannseie. Les hva motebransjen mener om skjerfet her!

For kun et par hundrelapper kan du velge og vrake mellom tykke og brede, eller korte og smale skjerfvarianter.

Et skjerf kan ofte sette prikken over i-en på antrekket, og du kan med fordel bruke det på ulike måter. Enten surret flere ganger rundt halsen slik som Lauren Conrad på det øverste bildet, eller la det henge avslappet og løst.

Du kan også velge å gjøre om skjerfet til et helt nytt plagg. Ved å bruke det som et sjal rundt skuldrene med et kult belte som samler det i livet, har du plutselig en variant av ponchoen – som er høstens mest trendy plagg.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

Skjerf 2

Skjerf fra Bik Bok, 199 kr. Foto: Produsenten

Skjerf 2

Skjerf fra Lindex, 179 kr. Foto: Produsenten

Skjerf

Skjerf fra Cubus, 199 kr. Foto: Produsenten

Skjerf

Skjerf fra Vivikes, 299 kr. Foto: Produsenten

Publisert: