Anmeldelse: Camilla Pihls første kleskolleksjon

SLIPPER KLESKOLLEKSJON: Influencer og businesskvinne Camilla Pihl slipper sin første kleskolleksjon. Foto: Gorm Kallestad, NTB scanpix

Dette bør du shoppe og droppe fra debutkolleksjonen til influencer Camilla Pihl (40).

Publisert:

Det har vært knyttet store forventninger til Camilla Pihls første kolleksjon under eget merke.

Torsdag slapp kolleksjonen i butikk. MinMote har sjekket ut kolleksjonen for hvilke plagg som kan være gode kjøp, og hvilke plagg du kan droppe.

Kolleksjonen består av 33 plagg, med priser fra 699 for en enkel T-skjorte med trykk til 3999 kroner for lange omslagskjoler.

Her er MinMote-redaksjonens anmeldelse og anbefalinger fra kolleksjonen:
Først og fremst: Ikke la deg blende av at plaggene er signert Camilla Pihl, og at de har fått stor oppmerksomhet blant influencere i sosiale medier. Tenk over at plaggene skal passe deg og din garderobe.

KLÆR

Klær uten vy og mening

Camilla Pihl har tidligere fortalt til MinMote at den vil bestå av hennes garderobefavoritter. Pihl har gått for flere klassiske plagg, som er trygge valg for en debutkolleksjon. Her er det ikke tatt store sjanser, med collegensere og wrap-kjoler. Likevel, og nettopp derfor, tror vi særlig noen utvalgte plagg vil bli tatt godt imot. Om du ønsker å kle deg i Pihl-kjole i sommerbryllup bør du være tidlig ute!

DEBUTERER: Dette er Pihls første kolleksjon under eget merke. Hun har fått med seg Holzweiler på laget. Her fra Holzweilers lokaler i fjor. FOTO: FREDRIK SOLSTAD, VG

Det at merket er laget i samarbeid med Holzweiler er et smart trekk, da de har god oversikt over hva som fungerer i det kommersielle markedet, samtidig som kvaliteten pleier å stå i front. Flesteparten av plaggene er også designet i gode snitt som vil passe de fleste.

Prisene virker litt stive, med tanke på at kolleksjonen er ganske enkel og ikke er spesielt unik. Vi har imidlertid ikke inngående informasjon om kvalitet på materialene, som kan veie opp for prislappene.

KLÆR

Pia Tjelta vil lage kjoler som skaper minner

Det vi, og garantert flere av tilhengerne, savner fra kolleksjonen er det vi ser på som typiske Camilla Pihl-plagg: Spesielt den råfine skinnjakken og et par gode jeans. Det er i disse plaggene vi ser for oss Pihl, og vi skulle gjerne ha sett hennes variant.

I kolleksjonen er det flere farger i jordtoner samt mønstre med striper, prikker og blomstermønster som går igjen. Vi mener at det særlig er de ensfargede plaggene som skiller seg ut som gode kjøp.

Dette bør du shoppe:

(Trykk på plagget for å lese begrunnelse)

Camilla Pihl kjøp 2

Dette kule settet viser hvordan vi har lyst til å kle oss frem mot sommeren. Jakke 2.499 kroner, bukse 1.999 kroner.

Camilla Pihl kjøp 2

Denne kjolen fra Camilla Pihl er MinMotes store favoritt. Denne blir garantert en vinner under årets sommerbryllup! Foto: Produsenten.

Camilla Pihl kjøp 2

Denne kjolen roper etter late, deilige sommerfester. Med det rette tilbehøret kan den pyntes opp og ned. Foto: Produsenten.

Camilla Pihl kjøp

Denne shortsen ser ut til å ha perfekt lengde, og vil kunne kombineres på utallige måter i sommer. Foto: Produsenten.

Camilla Pihl kjøp

Dette settet kan pyntes opp og ned, og funker til flere anledninger. Topp: 1.299 kroner. Bukse: 1.499 kroner.

Dette bør du droppe:

Camilla Pihl dropp

Tykke t-skjorter er vanskelig å bruke da temperaturen ofte ikke er helt passende. Prisen gjør det heller ikke enklere å forsvare.

Camilla Pihl dropp

Denne t-skjorten blir i enkleste laget for å forsvare prisen.

Pihl dropp 2

Det finnes mange fine collegegensere. Her mener vi at du kan få mer for pengene andre steder.

Pihl dropp 2

Dette er en kjole med en vanskelig passform som ikke passer alle. Derfor er den heller ikke et av de tryggeste kjøpene fra kolleksjonen.

Publisert: