Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Satengskjørt er vårens mest behagelige plagg

Satengskjørtet har erstattet omslagsskjørtet - vi har plukket ut de ti fineste å få tak i nå, og gir deg tips til hvordan du kan style trenden. 

Silkeksjørt

Silkeskjørt fra Anine Bing. Foto: @aninebing/Instagram

Silkeksjørt

Satengskjørt fra H&M. Foto: Produsenten

Silkeksjørt

Satengskjørt fra Naked Fashion. Foto: Produsenten

Omslagsskjørtet har hatt sin tid i trendbildet kan det virke som, og nå overtar satengskjørtet, eller silkeskjørtet om du vil, for fullt. Vi så tendenser til det i 2019, men nå er trenden her for alvor.

Det glatte myke stoffet føles veldig behagelig mot kroppen, og er nesten mer komfortabelt å ha på seg enn joggebuksen. Silkeskjørtet passer til både hverdags og når du vil pynte deg litt ekstra.

Satengskjørt

Skjørt fra Realisation Par.

Satengskjørt

Skjørt fra Realisation par. Foto: Produsenten

Satengskjørt

Skjørt fra Superdry hos Zalando. Foto: Produsenten

Satengskjørt

Skjørt fra Anine Bing. Foto: Produsenten

Slik styler du trenden

Til hverdags er det kult å style det nesten litt skinnede stoffet med røffere materialer som grov bomull eller en chunky strikkegenser for kaldere vår- og sommerdager. En grå collegegenser og sneakers eller lave sandaler toner ned looken og passer perfekt til hverdags.

Den svenske influenceren og designeren Anine Bing styler skjørtet helt perfekt avslappet, etter vår mening:

untitled link

Når du skal pynte deg (som vi håper vi får anledning til snart) kan du enten gå for en klassiske hvit skjorte til skjørtet, eller en hvit t-skjorte med fin passform og statement-øredobber. Høye hæler med tynne stropper gjør antrekket ekstra chic og pyntet. Og det blir aldri feil med en skinnjakke slengt over skuldrene.

Satin skjørt

Skjørt fra Second Female. Foto: Produsenten

Satin skjørt

Skjørt fra ByTiMo. Foto: Produsenten

Satin skjørt

Skjørt fra &Other Stories. Foto: Produsenten

Satin skjørt

Skjørt fra H&M. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?