Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

8 måter å style kjolen på

KLASSIKER: «Slip dress» heter kjolen mange har et godt forhold til. Den faller løst på kroppen og kommer ofte med tynne stropper. I denne saken viser vi deg hvordan du kan style den på mange forskjellige måter!
KLASSIKER: «Slip dress» heter kjolen mange har et godt forhold til. Den faller løst på kroppen og kommer ofte med tynne stropper. I denne saken viser vi deg hvordan du kan style den på mange forskjellige måter!Christian Vierig / Getty Images

Så mange fine looks!

Solen varmer igjennom vinduet og rett inn i PC-skjermen, og da er det selvfølgelig bare en ting å gjøre: sikle etter antrekk som passer ypperlig inn i vår- og sommergarderoben. Enig?

Da har du i så fall kommet til rett sted. Vi har hentet frem en favoritt vi bruker flittig i løpet av den varme sesongen vi beveger oss inn i, nemlig en «slip dress». I dette tilfellet er denne kjolen et kjært barn, og går dermed under mange navn. Men det som kjennetegner en slip dress er dens enkle fasong og ofte tynnere stropper. Felles for alle er at det er en kjole du bare kan hoppe rett inn i og du er i bunn og grunn klar!

Men det er selvfølgelig ingen dum idé å style den slik at du virkelig får satt prikken over i-en. Her er bare noen av stylingmulighetene for denne enkle, tidløse kjolen:

Klassiker

Hvis du er på utkikk etter et antrekk som kan passe til det meste, kan du prøve å style kjolen med en blazer og dine favorittsko.

Skift ut skoene for å skape det uttrykket du vil. Kule sneakers gjør det hele mer hverdagslig og avslappet, mens høye hæler gjør deg klar for fest!

Slip in-kjole med blonder

Slip in-kjole med blonder

Kremfarget kjole med søte detaljer.

Kontrast

Kjolen kan brukes med en rekke jakker. En «slip dress», som ofte kommet i et skinnende, elegant materiale, vil skape en kul kontrast med en jakke som er mer hverdagslig – som en bomberjakke.

Den danske influenceren Emili Sindlev har tatt den avslappede looken et steg videre ved å kombinere kjolen med støvler.

Rosa

Rosa

Rynkedetaljer på siden som fremhever midjen.

Under genseren

I lang tid har det vært populært å bruke kjolen over en genser eller T-skjorte, men det er klart du kan bruke genseren over også!

På denne måten fremstår kjolen mer som et skjørt. Denne måten å style plagget på passer spesielt godt til kaldere dager.

Med mønster

Med mønster

Kjole i midilengde med tynne stropper og splitt i siden.

Over T-skjorten

Vi har allerede vært inne på det, men her kommer en stylingklassiker som fortsatt er populær! Kjolen får et helt nytt uttrykk ved å brukes over en T-skjorte.

Dette så vi blant annet under moteuken i København i august.

Christian Vierig / Getty Images
Stroppekjole i sateng

Stroppekjole i sateng

Den elektriske blåfargen er veldig populær. Også kul å bruke sammen med en åpen, løs skjorte over.

Tilbehør i fokus

Noen dager er kjolen i seg selv mer enn nok, men da kan det være gøy å sprite det hele opp med favorittilbehøret ditt.

Løs passform

Løs passform

Blomstrete midikjole.

Bik Boks Julie Varner bruker gjerne sin kjole sammen med fargerike hæler og vesker, og topper det hele med solbriller og smykker.

For å gi antrekket det lille ekstra, kan du også legge til et belte i midjen. Det er ingen dum idé dersom kjolen er løs og du ønsker å skape mer form.

Lyseblå

Lyseblå

Midikjole med krysstropper i ryggen og splitt i siden.

Minimalisten

Du kan også gjøre noe enda enklere. La deg inspirere av Sarah Jessica Parker og gå for en minimalistisk tilnærming.

Corbis/VCG via Getty Images
Silkekjole

Silkekjole

Kort, A-linjeformet kjole i mørkeblå.

Sett opp håret i en kul frisyre, finn frem sko som matcher fargen på kjolen din og du er klar!

Skulle det bli hakket for enkelt for deg, kan du gjøre som influencer Abisola Omole og velge sko som glitrer litt.

Sjokoladebrun kjole

Sjokoladebrun kjole

Elegant slip dress med brede stropper.

Lag på lag

Selv om kjolen er et utmerket sommerplagg, så passer den helt ypperlig under de kaldere sesongene også.

Når høsten og vinteren melder sin ankomst, kan du style kjolen i lag på lag med andre plagg. Under ser du et godt eksempel på hvordan dette kan gjøres. La kjolen flyte over et par jeans og topp det med en jakke. På kaldere dager kan du også ha litt ull under det hele.

Edward Berthelot / Getty Images
Lang og grønn

Lang og grønn

Søt knytedetalj i ryggen.

Sporty

Athleisure, som er klær som passer både til trening og hverdag, har befunnet seg i trendbildet en god stund. En kjole er kanskje ikke det beste plagget å ta i bruk på trening, men vi kan likevel la oss inspirere av den sporty stilen!

Vi elsker kombinasjonen av kjole og sneakers, og det passer jo ypperlig for en sporty look. Du kan bruke en collegegenser over kjole, eller skuldrene om du vil, og fullføre antrekket med taske på tvers av overkroppen og en bucket hat.

Kirstin Sinclair / Getty Images
Utringning i ryggen

Utringning i ryggen

Svart kjole med splitt i siden.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?