Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Høstmote 2020: Kåpene vi vil kle oss i nå

RUTER: Rutete kåper er klassisk og tidløst, og er blant høstens største trender. Foto: NTB scanpix
RUTER: Rutete kåper er klassisk og tidløst, og er blant høstens største trender. Foto: NTB scanpix

Pakk deg inn i en deilig ullkåpe når luften blir «crisp» og bladene faller fra trærne. 

Den høstlige, skarpe luften har bredt seg over hele landet, og nå er det offisielt høst. Mange synes det er morsommere å kle seg om høsten, og vi i MinMote-redaksjonen er ikke uenig i det.

Deilig strikk, lag på lag, boots og fine kåper som komplimenterer antrekket. Apropos det siste der. Denne sesongen er det flere klassiske gjengangere som går igjen i motebildet.

Vi elsker stylingen som er gjort med kåpen fra norske Elisabeth Stray Pedersen:

Hos Dior var rutete, ullpledd-lignende kåper med frynser gjeldende. En strammere variant av den rutete kåpen var også å se på catwalken hos Givenchy og Versace.

kåper2

Kåpe fra Drykorn hos Zalando. Foto: Produsenten

kåper2

Skjortekåpe fra h&M. Foto: Produsenten

kåper2

Kåpe fra &Other Stories. Foto: Produsenten

kåper2

Kåpe fra ESP Oslo. Foto: Produsenten

Hos det franske motehuset Chloé var Gigi Hadid kledd i en beige kamelfarget kåpe med store slag, og det samme var å se hos kåpefavoritten Max Mara. Mer klassisk og tidløst enn det får du det ikke. Belte i livet som fremhever midjen er heller ikke feil i høst. Både hos Dior, Jil Sander og Alberta Ferretti var dette å se på catwalken.

untitled link

Kåper eller jakker med fluffy krager og ermer av fuskepels eller saueskinn tar oss rett tilbake til 60- og 70-tallet, som er et tiår som virkelig preger trendbildet i høst og i vinter. Hos Balenciaga, Isabel Marant og hos Shrimps var dette synlig.

kåper

Kåpe fra H&M. Foto: Produsenten

kåper

Kåpe fra Zara. Foto: Produsenten

kåper

Kåpe fra &Other Stories. Foto: Produsenten

kåper

Kåpe fra Arket. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?