Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Dette er sommerens store stylingtrend

INSPO: Gigi Hadid inspirerer både på skjønnhets- og motefronten. Foto: Getty Images

Hvitt på hvitt er en sikker vinner denne sommeren - enten om du skal på jobb, restaurant eller på byen med venninner. Vi viser deg tre måter å style trenden på.

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Under moteukene i Paris, Italia og Tyskland så vi moteprofiler, modeller og bloggere i hvitt på hvitt. Trenden vender alltid tilbake om sommeren, og det er kanskje ikke så rart ettersom hvitt er fantastisk til gyllen hud.

Har du ikke fått litt farge enda kan du alltids jukse med selvbruning eller sminke deg til litt glød. Se hvordan du gjør det her.

KUL I HVITT: Modell og moteblogger Gitta Banko ser rå ut i hvitt fra topp til tå under den tyske moteuken i Berlin. Foto: Getty Images.

Hvite plagg er ikke det enkleste å kle seg i, og det er heller ikke noe som passer for alle. Men styler du trenden riktig med ulike kombinasjoner av stoffer og tilbehør, får du en sommerlig og kul look. Her er tre forslag til hvordan du kan kle deg i sommerens trend.

Med jentene på middag

Hvitt 1

Øredobber fra Mango

129,-
Gå til butikk
Hvitt 1

Neglelakk fra Essie hos vita.no

99,-
Gå til butikk
Hvitt 1

Skjørt fra Mango

349,-
Gå til butikk
Hvitt 1

Sandaler fra Mango

299,-
Gå til butikk
Hvitt 1

T-skjorte fra H&M

199,-
Gå til butikk

Den hvite trenden kan enkelt styles med tilbehør som røffer opp antrekket. Prøv deg frem med ulike stoffer som gir antrekket struktur og lek med farger. Bruk for eksempel en enkel hvit t-skjorte, gjerne med skrift eller logo til et hvitt skjørt eller hvite bukser. Style det opp med mønstrede sko, «statement»-øredobber og fargede negler for en litt mer glamorøs og ekspressiv look. Sleng en blazer over skulderen og du er klar for nattens eventyr.

MinMote.no - Norges største moteside
ENKELT OG RÅTT: Supermodell Gigi Hadid styler den hvite t-skjorten med statement-bukser, belte med dyreprint og et lass med gullsmykker. Foto: Getty Images.

I parken eller på stranda

Hvitt 3

Olajakke fra Mango

199,-
Gå til butikk
Hvitt 3

Sneakers fra Nike hos zalando.no

1095,-
Gå til butikk
Hvitt 3

Veske fra A.P.C hos zalando.no

3812,-
Gå til butikk
Hvitt 3

Kjole fra T By Alexander Wang hos theoutnet.com

500,-
Gå til butikk

For en avslappet dag i sola, sleng på deg en hvit kjole og knyt en hvit olajakke rundt livet slik at du slipper å dra hjem i løpet av dagen. Hvite olajakker er i vinden som aldri før og passer perfekt til sommerens fargepalett. Gå for komfortable sko som sneakers med hvit såle for å fullføre looken og velg en fargerik veske til for at det ikke skal bli for kjedelig.

KLÆR

Sommerens it-kjole: slik styler du den.

HVIT ENGEL: Modell Sara Sampaio i helhvitt antrekk utenfor moteshowet til Elie Saab under moteuken i Paris. Foto: Getty Images.
HVIT STREET-STYLE: Modell and moteblogger Alexandra Lapp har på seg hvite culotter og en blazer stylet med store solbriller, veske fra Chanel og pumps i sateng. Foto: Getty Images.

På festival

Hvitt 2

Jeans fra Zara

399,-
Gå til butikk
Hvitt 2

Genser fra H&M Trend

499,-
Gå til butikk
Hvitt 2

Veske fra Mugler hos shopbop.com

5529,-
Gå til butikk
Hvitt 2

Sneakers fra Nike hos zalando.no

1395,-
Gå til butikk

Er du modig, så kan du prøve deg frem med hvite plagg på festival. En college-genser er ekstra myk på innsiden og kan enkelt styles med hvite jeans og fargerikt tilbehør. Gå for en veske som passer til resten av antrekket, og som rommer det du trenger å ha med deg. Sneakers er et must på festival hvis du vil få med deg så mye som mulig.

KJENDIS

Skal du på festival? Dette kan du droppe.

ROCKER HVITT: It-jente Kendall Jenner spottet i New York forrige uke med hvit kjole til hvite boots. De rød solbrillene røffer opp alt det hvite. Foto: Getty Images.
Publisert: