Kaia Gerber kopierte moren Cindy Crawford

SE, SÅ LIKE: Det er tydelig at Kaia Gerber (t.h) følger i moren Cindy Crawfords fotspor. Foto: Getty Images/Splash News.

Som mor, så datter! Kaia Gerber (18) kopierte Cindy Crawfords (53) ikoniske look.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

De siste årene har Kaia Gerber stått frem som et av verdens aller største modellstjerneskudd.
I helgen feiret Gerber 18-årsdagen sin i New York City, og det var tydelig hvem hun lot seg inspirere av da det kom til antrekket.
Gerber dukket nemlig opp i et antrekk som var likt det moren Cindy Crawford brukte under MTV Awards 27 år tidligere.

KOPIEN: Kaia Gerber stilte i en tro kopi av morens ikoniske antrekk. Foto: Jackson Lee / SplashNews/NTB scanpix.

Den korsettlignende kreasjonen er fra luksusmerket Versace. Mens Crawford kombinerte den avslørende toppen med et langt skjørt med splitt, hadde Gerber valgt et kort skinnskjørt og høye gladiatorsandaler. Gerbers hår var stylet til en voluminøs oppsats som lignet den Crawford hadde.

Dette er ikke første gang Gerber har latt seg inspirere av sin supermodell-mamma.

ORIGINALEN: Cindy Crawford under MTV Video Music Awards i 1992. Foto: Ron Davis/Getty Images.

Crawford var også en selvskreven gjest under selve feiringen som ble holdt på The Edition Hotel. Her var hun kledd i et antrekk som var inspirert av Cher/Kleopatra med en glitrende gullparykk og gullfarget jumpsuit.

Andre celebre gjester på festen, som ble holdt under New York Fashion Week, var modell Kendall Jenner, skuespiller Leonardo DiCaprio, Brooklyn Beckham, designer Alexander Wang og Madonnas datter Lourdes Leon.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.