Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Salgskjolene som fortsatt funker til høsten

Ikke kast bort pengene på salget på kjoler du knapt får brukt før sommeren er over. MinMote har funnet 11 lekre kjoler som funker like fint om noen måneder.

kjolesalg topp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjolesalg topp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjolesalg topp

Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Sommersalget er forlengst i gang, og både hos luksusmerkene og de rimeligere kjedene kan du gjøre gode kupp. Men ikke gå i fellen og kjøp noe bare fordi det er på salg - for eksempel en florlett sommerkjole det ikke engang er sikkert du får brukt før sommeren er over.

Les også: Åtte luksusbikinier du kan kuppe på salg

Let heller etter plagg som fortsatt kan brukes når det bli kaldere i været - her er noen av dem (trykk på bildene for å se merke og pris):

Mini

kjolesalg mini

Kjole fra Maje hos Net-A-Porter.com. Kostet før 3236 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg mini

Kjole fra Zara. Kostet før 559 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg mini

Kjole fra Isabel Marant hos Mytheresa.com. Kostet før 6320 kr. Foto: Produsenten

Et maritimt uttrykk går aldri av moten - det gjør heller ikke klassiske omslagskjoler og tunikaer. Når det gjelder sistnevnte kan det lønne seg å se etter en med litt lengde på ermene og god kvalitet - da funker den like bra til sorte strømpebukser i høst.

Les også: Tre jobbantrekk til sommervarmen

Midi

kjolesalg midi

Kjole fra Mango. Kostet før 549 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg midi

Kjole fra H&M. Kostet før 199 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg midi

Kjole fra Zara. Kostet før 559 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg midi

Kjole fra Ganni. Kostet før 1299 kr. Foto: Produsenten

Sesongens kanskje heteste lengde på skjørt og kjoler er den som stopper midt på leggen. Gatemote-stjernene har lagt sin elsk på den bohemske varianten med masse print og lange ermer denne sesongen, men vel så lekkert er det med en ensfarget variant i ribbestrikk til hverdags, eller en litt gjennomsiktig type på fest.

Flere kjoler? Her er sommerkjolene under 500-lappen

Maxi

kjolesalg maxi

Kjole fra Raquel Allegra hos Matchesfashion.com. Kostet før 2590 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg maxi

Kjole fra Mango. Kostet før 1199 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg maxi

Kjole fra H&M. Kostet før 399 kr. Foto: Produsenten

kjolesalg maxi

Kjole fra by Malene Birger. Kostet før 5000 kr. Foto: Produsenten

Maxikjolen har virkelig fått sin renessanse de siste årene. Gå for en langermet maxikjole med print til sneakers til hverdags, eller en mer elegant variant - det er rålekkert med litt utringning - og høye hæler til fest.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?