Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Fire omslagskjoler som er like fine som Ganni-kjolen

TRENDY: En modell har på seg en grønn omslagskjole fra Réalisation Par med t-skjorte under, under moteuken i Sydney. Foto: Getty Images

Ingen grunn til å fortvile hvis du ikke har klart å slå kloa i den grønne Ganni-kjolen som er «over alt» nå - her er fire vel så fine alternativer.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

For det er ingen tvil om at de skandinaviske it-jentene har lagt sin elsk på den grønne omslagskjolen med blomsterprint fra den danske merket denne sesongen (MinMote har skrevet om gigasuksessen til Ganni her).

KLÆR

De hvite kjolene du drømmer om i sommer

Og ettersom kjolen er utsolgt de fleste (om ikke alle) steder nå, er det lite sannsynlig at du kan skaffe deg en. Men det betyr ikke at du ikke kan kaste deg på trenden med en annen lekker omslagskjole!

I denne saken har vi nemlig funnet fire lekre varianter som alle minner om Ganni-kjolen med blomsterprint og innsvingt midje - et par av dem sparer deg dessuten for over en tusenlapp (trykk på bildene for å se merke og pris):

gannilookalike

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk
gannilookalike

Kjole fra Réaøosation Par. Foto: Produsenten

1900,-
Gå til butikk
gannilookalike

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

499,-
Gå til butikk
gannilookalike

Kjole fra Reformation. Foto: Produsenten

2100,-
Gå til butikk

Omslagskjolen er unektelig en av sommerens største kjoletrender, enten du velger en midi-variant som disse eller en helt kort kjole. Kjolen kan styles til bare ben og høye hæler til fest, eller med jeans og t-skjorte under til hverdags.

sommerkjolertoppeksperter
KLÆR

Slik gjør ekspertene det

Vil du ha flere tips til kjolestylingen, bør du sjekke denne Trendguiden-episoden:

Publisert: