I en Insta-feed nær deg: Fem hotte bikinimerker

bikinis

Fra hekledetaljer til håndlaget og fargerikt: Her er badetøyet som tar Instagram med storm.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
bikinis

Skjemdump @Kiini

bikinis

Skjermdump @Bikbok

Om du ikke har kommet i gang jakten etter den perfekte bikinien (eller kanskje badedrakten?) til sommeren, kan Instagram være stedet å starte.

KLÆR

Lekre badedrakter du kan bruke nå

At man finner inspirasjon til hår, sminke og antrekk på Insta er ikke noe nytt - og det samme gjelder badetøy. MinMote har lett opp fem merker moteeliten, it-jentene og instagramprinsessene ser ut til å sverge til akkurat nå - og kanskje du får inspirasjon til ditt neste bikinikjøp?

KLÆR

Kjendismodell slipper «plus size»-bikinikolleksjon

Same swim

Som et av favorittmerkene til Kendall Jenner og Hailey Baldwin, er det ikke rart Los Angeles-baserte Same Swim har fått mye oppmerksomhet. Merket spesialiserer seg på en av sesongens heteste trender, nemlig heklede bikinier. Prislappen er imidlertid stiv (rundt 1600 per del), så mens vi drømmer om kjendisbikiniene, leter vi etter budsjettvarianter.

For Love & Lemons

Det er ikke første gang vi skriver om dette merket, men inntil nylig har det først og fremst vært fobundet med undertøy. Den gode nyheten er at den supersexy estetikken er videreført til en badetøy-kolleksjon, bestående av drømmende, eksklusive og akkurat passe bikinier og badedrakter. Prisene startet på rundt 700 kroner.

Marysia Swim

Vi så disse bikiniene første på Insta-kontoen til den svenske it-jenta Chloé Schuterman, og siden den gang har hypen bare vokst og vokst. Vi snakker retropreget badetøy med høy kvalitetet (og høy pris, i overkant av tusen kroner per del), med tidløst design.

Kiini

Cara Delevingne er blant kjendisene som har kastet seg over de fargerike bikiniene fra NY-merket Kiini. Bikiniene er håndlaget, slik at ingen er like - og hver del koster litt under tusen kroner.

Bik Bok

Mens merkene sålangt har vært i øvre prisklasse, må vi også nevne Bik Boks budsjettvennlige badekolleksjon. Instagrams bikiniprinsesser Natasha Oaklay og Devin Brugman er nemlig kjedens kampanjemodeller, og må ta mye av æren for at deres bikinier er «all over» Instagram akkurat nå. Se opp for sporty snitt, frekke nettingdetaljer og søte blomsterprint. Her starter prisene på rundt hundrelappen.

Publisert: