13.000 kroner skiller disse kjolene

Vita kin-kjoler

Trendkjolen motebransjen elsker trenger slettes ikke å koste skjorta. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Vita kin-kjoler

Kjole fra Vita Kin hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

16615,-
Gå til butikk
Vita kin-kjoler

Kjole fra Etsy. Foto: Produsenten

3627,-
Gå til butikk
Kjole fra Zara, 699 kroner. Foto: Produsenten

Forrige sommer dukket bohemske kjoler med broderier opp på gaten under de ulike moteukene. Kjolen fikk massiv oppmerksomhet i motepressen og det gikk ikke lang tid før Leandra Medine, Anna Dello Russo, Giovanna Engelbert, Maria Mena, Ina Wroldsen og Janka Polliani var blant it-jentene som ble sett med den.

Denne sesongen er broderier hottere enn noen sinne og bohemske sommerkjoler går heller aldri av mote.

Trykk på kjolene i toppbildet for å se info om merke og pris!

Ukrainsk tradisjon

Trendkjolen som ble sett på gaten er fra luksusmerket Vita Kin, og er inspirert av tradisjonelle ukrainske drakter. Plagget brukes opprinnelig på den nasjonale helligdagen Vyshyvanka i Ukraina og har lange tradisjoner med det fargerike broderiet som dekker store deler av kjolen, samt plagg som tunikaer og topper.

vårsko topp
TILBEHØR

Ni par sko som skriker vår

Siden kjolen har vært endel av den ukrainske kulturen i over hundre år er det ikke vanskelig å finne en rimeligere versjon enn luksuskjolene fra Vita Kin som koster over 16.000 norske kroner.

Et kjapt søk på Etsy gir flere titalls resultater til hele 13 000 kroner mindre. Vi skal ikke påstå at 3000 kroner for en kjole er spesielt rimelig, men tanken på broderingsjobben forsvarer kanskje kjøpet en smule?

NYHETER

10 street style-antrekk fra Paris du vil kopiere nå

Kjedebutikken Zara har også rimelige varianter av kjolen, men uten så mye detaljer. Se etter plagget på second hand-butikker, nettsteder som Etsy, eBay og Tictail for å finne unike kupp.

Publisert: