Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ukens antrekk: Back to work og sporty tirsdag

INSPIRERENDE: Den norske moteprofilen Janka Polliani setter stadig vekk sammen fargerike antrekk som vi ønsker å kopiere.
INSPIRERENDE: Den norske moteprofilen Janka Polliani setter stadig vekk sammen fargerike antrekk som vi ønsker å kopiere.Janka Polliani

Hvilke antrekk foretrekker du?

Sommerferien er kanskje slutt, men starten på høsten og en ny sesong er rett rundt hjørnet. Høsten betyr for mange en ny start. Man skal komme tilbake til rutiner. Kanskje har du begynt på en ny skole? Kanskje er det ny jobb som står for tur?

Uansett hva som venter deg har vi hentet frem antrekk som kan passe til det meste.

Mandag

Back to work

Det klassiske jobbantrekket involverer gjerne en dress, men denne gangen har vi hentet inspirasjon fra noen som har tatt det hele ett steg videre.

Her ser vi at influenceren har tatt i bruk en fargerik blazer med korte ermer og stylet den med en gjennomsiktig, langermet topp under. Denne overdelen er i samme farge som blazeren, men her kan man selvfølgelig prøve seg frem med farger. Topp det hele med en bukse med spennende detaljer. Her ser du en langt variant i fløyel. Perfekt til høsten!

Kortermet blazer

Kortermet blazer

Blazer fra NA-KD.

Plissert, svart bukse

Plissert, svart bukse

Bukse fra JDY.

Sølvøredobber fra norsk designer

Sølvøredobber fra norsk designer

Øredobber fra Annie Berner.

Tirsdag

Sporty tirsdag

Etter en nokså pyntet mandag, tar vi det helt ned neste dag. I dag er det sporty elementer som gjelder. Finn frem dine favorittjoggesko og en deilig collegegenser. Kombinere det hele med en shorts dersom været tilsier det, eller hent frem noen jeans fra klesskapet.

Sokkene, gjerne med en logo eller noen spreke farger trykket på seg, setter prikken over i-en.

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)
Grønn collegegenser

Grønn collegegenser

Genser fra 9n1m Sense.

Sneakers fra AsicsFavoritt

Sneakers fra Asics

Sneakers fra Asics i modellen 1090 hos Zalando.

Sokker med logo

Sokker med logo

Sokker fra Rotate Birger Christensen.

Onsdag

Avslappet og kul

Det tredje antrekket denne uken faller nok i god jord hos de med den klassiske, skandinaviske stilen. Jeans, en enkel, hvit overdel, toppet med et strikket plagg – gjerne en kardigan – er oppskriften på det perfekte overgangsantrekket fra sommer til høst.

Her kan du fint ta i bruk alt fra joggesko og boots til sandaler og høye hæler. Gå for det du føler for den dagen!

Singlet i bomull

Singlet i bomull

Overdel fra Arket.

Norsk design

Norsk design

Kardigan fra Holzweiler.

Mørkeblå jeans

Mørkeblå jeans

Jeans fra Nudie Jeans.

Torsdag

Fargerik

Vi tar et skikkelig hopp fra onsdag til torsdag, og spriter det hele opp skikkelig. I dag er det farger som gjelder. Sterke farger kommer til å dominere høstens trendbilde, så her er det bare å leke seg. Rosa, grønt og blått er blant fargene vi har sett spesielt mye av i det siste.

Bland fargene sammen i ett og samme antrekk, eller gå for en ton i ton-look og bruk for eksempel grønt fra topp til tå. Den norske moteprofilen Janka Polliani viser her hvordan du kan style et rosa antrekk med gule sko og en veske med sebraprint.

Blå blazer

Blå blazer

Blazer fra Arket.

Matchende shorts

Matchende shorts

Shorts fra Arket.

Oransje sandaler med hæl

Oransje sandaler med hæl

Sko fra Gina Tricot.

Fredag

Klar for helg

En afterwork-drink med kollegaene er ikke så dumt etter endt arbeidsuke. En enkel kjole med tynne stropper kommer nok aldri til å forsvinne fra motebildet, så dette er et godt kjøp da kjolen kan styles både til hverdag og fest.

Et par høye hæler og en feststemt veske er alt du trenger for det perfekte fredagsantrekket. Når hverdagen melder sin ankomst igjen, kan du alltids hente frem kardiganen fra onsdagsantrekket og bruke den sammen med kjolen. Et par støvletter ville passet så fint med det.

Med knapper og tynne stropper

Med knapper og tynne stropper

Kjole fra Zara.

Skinnsandaler med smale remmer

Skinnsandaler med smale remmer

Sko fra H&M.

Brun skinnveske med lenke

Brun skinnveske med lenke

Veske fra Zara.

Lørdag

Brunsjvibber

Også i dag er kjolen i fokus, og vi er på jakt etter kjoler som enkelt kan brukes både til en hyggelig lunsj, samt en feststemt kveld ute. Alt handler jo bare om hvordan du styler den med tilbehør.

Mønstrete maxikjole

Mønstrete maxikjole

Kjole fra byTiMo.

Elegant kjole

Elegant kjole

Kjole fra Pia Tjelta.

Plissert maxikjole

Plissert maxikjole

Kjole fra H&M.

Søndag

Kosekveld

Søndag er dagen for et avslappet antrekk, så hvorfor ikke gå for en av årets store trender? Joggedressen har virkelig gjort sitt comeback under denne pandemien, og vi hater det ikke! Her har vi sett flere moteprofiler style joggedressen sammen med høye hæler, men på en avslappende søndag passer det utmerket å hente frem joggeskoene fra din sporty tirsdag denne uken. Kos deg!

Genser med logo

Genser med logo

Genser fra Rotate Birger Christensen.

Joggebukse

Joggebukse

Joggebukse fra Rotate Birger Christensen.

Sneakers fra New Balance Favoritt

Sneakers fra New Balance

Sko fra New Balance i modellen MR530.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?