Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Dette pakker MinMote med seg på byferie

FERIEKLAR: MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen på ferie i egen by.
FERIEKLAR: MinMote-journalist Elise Alexandra Gulbrandsen på ferie i egen by.Privat

Lekre sommerkjoler står i fokus når redaksjonen gjør seg klar for noen avslappende dager i byen.

Skal du besøke en storby i sommer, men vet ikke helt hva du skal pakke med deg? Kanskje du finner inspirasjon i MinMote-redaksjonens kofferter?

Malin Gaden, journalist

– Det er nok strandlivet som gjelder for meg om sommeren, men noen ganger er det deilig med et lite avbrekk – og en liten shoppingrunde i storbyen. Men det går jo alltids an å ta med strandvibbene inn i byen, og det er akkurat det jeg har prøvd å gjøre.

Blonder og heklingNorsk design

Blonder og hekling

Kort kjole med vide ermer og belte i midjen.

Trendy ramme

Trendy ramme

Slike solbriller, som gjerne har en ramme med mange kanter, er svært populært om dagen. Disse er fra Evy.

– Jeg liker godt å pakke med meg kjoler som kan brukes både på dagtid og til kvelden. Da bytter jeg bare ut de flate sandalene mine til fordel for noe med mer hæl. For å ta med litt av strandlivet inn i bybildet topper jeg det hele med en stråveske i bøtteform.

Bucket bag

Bucket bag

Stråveske i bøtteform. En super måte å ta med strandvibbene inn i bylivet.

Svarte sandaler

Svarte sandaler

Stropper over foten og rundt ankelen.

– Jeg fikk nylig tak i blushen fra sommerkolleksjonen til Chanel, og jeg elsker den. Da jeg besøkte Santorini i juni plukket jeg også med meg denne nylanseringen til Nuxe, og den lukter bare himmelsk. Snakk om å ta med seg sommer og strandliv inn i byen!

Limited edition-blush

Limited edition-blush

Inspirert av villaen som tilhørte Gabrielle Chanel: La Pausa.

Glitrende hoops

Glitrende hoops

Bianca Ingrosso og Lovisa Worge har lansert et par glitrende, chunky hoops som passer perfekt til sommerens - og høsten, vinteren og vårens - antrekk.

Lukten av sommer

Lukten av sommer

Denne lukter sommer, sol, strand og ferie.

Elise Alexandra Gulbrandsen, journalist

– Når jeg pakker til byferie tenker jeg alltid at jeg skal være flink til å pynte meg litt ekstra. Men så faller jeg alltid fort ned i komfort-gropen. Derfor er kjoler som denne helt perfekte. Lin, pufferme og dyp utringning gjør at kjolen er både behagelig og pyntet på en gang.

Maxikjole i lin Norsk design

Maxikjole i lin

Lekker maxikjole i lin som enkelt kan dresses både opp og ned.

– Klassikere er en vinner i feriegarderoben. Solide solbriller er et must. Mine evige favoritter er fra Celine. De koster en god slant, men er både klassiske og i god kvalitet – og de er mulig å kjøpe til en snillere pris på bruktmarkedet. Det blir nesten ikke mer klassisk sandal enn disse, samtidig som de er luftige, lette og sitter godt på foten.

Lekre solbriller

Lekre solbriller

Solbriller med cat eye-form fra Celine.

Klassiker

Klassiker

Enkle sandaler fra Teva som kan justeres med reimer med borrelås.

– En stor og lett veske er praktisk om man skal tusle litt rundt, og kanskje oppdager noen vintagebutikker på veien. Ulike armbånd i kombinasjon er med på å gjøre det hele litt mer pyntet og personlig.

Totebag

Totebag

Stor heklet veske i sommerlig rosafarge.

Lekkert armbåndNorsk design

Lekkert armbånd

Lekkert armbånd i forgylt sølv som gir det lille ekstra. Kombiner gjerne ulike typer for en personlig look.

– Sminken droppes raskt på ferie, men om jeg vil fjonge meg litt er en 10/10 vannfast maskara og en kremete bronzer alt jeg trenger over solkremen.

Vannfast mascara

Vannfast mascara

Mascara fra Sensai som tåler en støyt, og fjernes med vann over 38 grader. Gir volum og separerer vippene godt.

Sommerlig glød

Sommerlig glød

Krembronzer fra Fenty Beauty som gir deg solkysset glød.

Emma Louise Fon Mathisen, journalist

– En sommerdag i byen skal man ikke kimse av! Enten om det er en liten shoppingrunde, lunsj i solen, eller oppleve byens historiske severdigheter, er det et deilig avbrekk fra strandlivet. En behagelig kjole som ikke blåser opp ved første vindkast eller klistrer seg til klamme steder er en sikker vinner.

Midi-kjole med knyting i front

Midi-kjole med knyting i front

Søt kjole med omslagsskjørt og en liten knute i front.

– Hvorfor ikke ta litt av strandfølelsen med til byen? En stråveske passer like fint til en lunsj, piknik i parken eller shopping!

Rund stråveske

Rund stråveske

Liten stråveske med håndtak og skulderrem.

– Sandaler er en klassiker om sommeren, og så deilig i varmen. Og hvorfor ikke kombinere de enkle skoene med et lekkert ankelkjede? Et smykke mange kanskje glemmer, men det er jo så fint!

Lette sandaler

Lette sandaler

Kremfargede slippers med lav hæl og firkantet front.

Ankelkjede

Ankelkjede

Ankelkjede i sølv dekorert med små kuler.

– Blush er det perfekte produktet om sommeren for ekstra farge og glød. Superfint i kinn, på nesen, som øyenskygge eller klappe over leppene for litt ekstra farge.

Blush-trio

Blush-trio

En vegansk pudder-rouge i tre ulike nyanser

– Jeg elsker parfyme, og bruker det aktivt for å huske spesielle reiser eller dager. Ingenting trigger minner mer enn duft, så vær bevisst på hvilken du velger, så blir du tatt rett tilbake neste gang du lukter den. Denne parfymen fra Parfums de Marly er av det luksuriøse slaget, men verdt hver krone. god!

Delikat og feminin duft

Delikat og feminin duft

En delikat, feminin og luftig duft med noter av mandarin og musk.

– Uansett om du tilbringer sommerdagene i byen eller på stranden er solbeskyttelse superviktig. Denne kremen fra Elizabeth Arden beskytter i tillegg huden mot forurensing, som er perfekt i en hektisk storby. Og ikke glem å beskytte øynene med solbriller!

Beskytter mot solskader og forurensing

Beskytter mot solskader og forurensing

Solbeskyttelse fra Elizabeth Arden som også beskytter mot forurensing.

Runde solbriller

Runde solbriller

Runde solbriller fra RayBan.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?