Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Se MinMotes ønskeliste: De beste vårkjøpene

Selv om snøen fortsatt ligger på bakken flere steder i landet, er butikkene allerede fulle av fristende vårnyheter. MinMote-redaksjonen deler sine ønskelister – slik at du slipper å tråle gjennom kolleksjonene etter de beste godbitene.

Sonias onskeliste

LYSERE TIDER: MinMote-leder Sonia Huanca Vold drømmer om blonder og delikate blåtoner. Foto: Marti Torvanger Knap / MinMote

Sonias onskeliste

Sko fra Zara.

Sonias onskeliste

Kjole fra Just Female.

Sonias onskeliste

Øredobber fra Isabel Marant.

Sonias onskeliste

Topp fra Gina Tricot.

Sonias onskeliste

Behagelig boyfriendjeans med relaxed passform. Lavt liv, smal nederst, med hull og slitte detaljer.

Sonia Huanca Vold, MinMote-ansvarlig

- Jeg skal bli mamma i juni, og har planer om å kle den voksende magen i løse, behagelige hverdagskjoler så snart været tillater det. Og når ungen er ute og midjemålet litt mindre, blir denne trendy mønsterkjolen super med et smalt belte i livet.

- Flate sko er også et must! Heldigvis finnes det mange fine joggesko å velge mellom i kjedebutikkene. Ifølge bloggeren Janka Polliani, er disse jeansene fra Cubus så lave på livet at de også passer til gravide, så de skal definitivt testes ut.

- Blonder er min store svakhet. Selv om denne delikate toppen ikke passer kroppen min akkurat nå, må jeg sikre meg den likevel. Dette må være vårens beste billigkupp!

Martine Lunder, MinMote-journalist

martines ønskeliste

MinMote-journalist Martine Lunder.

martines ønskeliste

Øredobber fra Gina Tricot.

martines ønskeliste

Topp fra Étoile Isabel Marant hos Matchesfashion.com.

martines ønskeliste

Armbånd fra Anni Lu.

martines ønskeliste

Desserttallerkan fra Suitonestudio.com.

martines ønskeliste

Blonde-BH fra Ganni.

martines ønskeliste

Neglelakk fra Depends vår/sommer-kolleksjon.

- Isabel Marants vårkolleksjoner skuffer aldri, heller ikke i år. Men ettersom plaggene er såpass dyre kan jeg ikke akkurat kjøpe alt jeg vil ha - men denne toppen vurderer jeg å spandere på meg, ettersom jeg kommer til å bruke den ihjel til alt fra denimshorts til hvite bukser.

- Jeg elsker små delikate smykker, og i det siste har jeg blitt helt besatt av Anni Lus fargerike armbånd. Det vil jeg matche med turkis neglelakk og delikate øredobber som glitrer. Blonde-BH-er får jeg aldri nok av, og øverst på ønskelisten står denne fra Ganni.

- Også får det heller gå ut over klesbudsjettet, men jeg MÅ ha disse desserttallerkene i mørkeblått - som jeg har drømt om siden jeg fant dem.

Caroline Andrea Furu, MinMote-praktikant

Carolinesønskeliste

Caroline Andrea Furu. Foto: Privat

Carolinesønskeliste

Veske fra Chloé hos Net-a-porter.com. Foto: Produsenten

Carolinesønskeliste

Denimskjørt fra AG by Alexa Chung hos Matchesfashion.com. Foto: Produsenten

Carolinesønskeliste

Sett med øredobber og ringer fra H&M. Foto: Produsenten

Carolinesønskeliste

Shea bodybutter fra The Body Shop. Foto: Produsenten

Carolinesønskeliste

Neglelakk i fargen «Eternal Optimist» fra Essie hos Blush.no. Foto: Produsenten

Carolinesønskeliste

Solbriller fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

- Jeg elsker det feminine, vakre designet til Chloé, og har hatt lyst på denne vesken i flere år. Den er akkurat passe stor til både kaféturer og til fest, og passer perfekt inn i min sukkersøte garderobe.

Les også:Luksus vs. budsjett: Over 14.000 kroner skiller disse veskene

- Alexa Chung har utrolig kul stil, og kolleksjonen hennes for AG er akkurat like kul! Jeg liker spesielt godt dette denimskjørtet, og vil kombinere det med en langermet, tynn genser og noen kule solbriller.

- Neglelakken fra Essie er enda en dus favoritt, sammen med settet med øredobber og ringer fra H&M. Fordi jeg har knusktørr hud, er jeg helt avhengig av de tykke kremene fra The Body Shop. Se sminken som ikke er testet på dyr her.

Thea Roll Rakeng, MinMote-journalist

Theas ønskeliste

MinMote-journalist, Thea Roll Rakeng. Foto: Privat

Theas ønskeliste

Sneakers fra Adidas Superstar hos ellos.no. Foto: Produsenten

Theas ønskeliste

Kjole fra Cecilie Copenhagen. Foto: Produsenten

Theas ønskeliste

Skinnjakke fra H&M. Foto: Produsenten

Theas ønskeliste

Lommebok fra Balenciaga hos mytheresa.com. Foto: Produsenten

Theas ønskeliste

Bukse fra Bik Bok. Foto: Produsenten

- La oss innrømme det; de originale Adidas Superstar-sneakersene er så stygge at de blir kule. Jeg har lenge vært i tvil om jeg skal skaffe meg et par, og nå føler jeg at tiden er inne. Jeg elsker kule sneakers, og disse skal jeg kombinere med drømmekjolen fra Cecilie Copenhagen som jeg innbiller meg at kommer til å passe perfekt, så da er det kanskje ikke så farlig om skoene er litt rare?

- Vår for meg synonymt med skinnjakke. Derfor er jeg alltid på leting etter den perfekte modellen hvert eneste år. Det viktigste er at den er kort, har «biker»-preg og passer like godt til søte kjoler som til slengbukser. Denne varianten fra H&M er absolutt en god start.

- Jeg har gått rundt med verdens styggeste lommebok som jeg fant i en roteskuff hos pappa, i over tre år. Den er utrolig praktisk, men ettersom den får daglig hets fra både kollegaer, venner og kjæresten min er det på tide å la den vike. Selv om Balenciaga-lommenboken er dyr, så står den øverst på ønskelisten min.

Marthe Berg, MinMote-journalist

Marthes ønskeliste

MinMote-journalist Marthe Berg. Foto: Privat

Marthes ønskeliste

Ring fra Tom Wood. Foto: Produsenten

Marthes ønskeliste

Herreskjorte fra H&M. Foto: Produsenten

Marthes ønskeliste

Solbriller fra Saint Lauren hos Krogh Optikk. Foto: Produsenten

Marthes ønskeliste

Skjørt fra Isabel Marant hos Bohemia. Foto: Produsenten

Marthes ønskeliste

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

- Selv om våren byr på lysere tider og gjerne assosieres med blomsterprint og pastellfarger, er jeg fortsatt på evig søken etter den perfekte lille sorte. Denne kjolen fra Mango har et lekent snitt, passer perfekt til enhver anledning og er rimelig i pris.

- Jeg elsker ringene fra Tom Wood. Vi har sett dem i motebildet en god stund nå, men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg ikke til å gå lei det stilrene designet med det første. Jeg har allerede én, og den skulle så gjerne hatt selskap av denne godbiten i sølv med svart front.

- Et skjørt fra Isabel Marant Étoile har lenge stått høyt på ønskelisten min, og denne våren håper jeg at det kan bli mitt. Jeg ser for meg at jeg vil style det med en enkel hvit topp eller en klassisk herreskjorte, og kule solbriller.

Les også:Sjekk ut franske kvinners skjønnhetshemmeligheter

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?