Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Høstens store skjortetrend

SUPERHOT NÅ: Store krager fortsetter å være populært også til høsten. Linn Eklund var iført stor krage under moteuken i København i fjor. Foto: Styledumonde/Copenhagen Fashion Week.
SUPERHOT NÅ: Store krager fortsetter å være populært også til høsten. Linn Eklund var iført stor krage under moteuken i København i fjor. Foto: Styledumonde/Copenhagen Fashion Week.

Oversized krager holder seg brennhett i motebildet til høsten også. MinMote har plukket ut syv lekre skjortebluser med stor krage i butikk nå. 

En av de største trendene fra vår- og sommersesongen som vi tar med oss videre inn i høsten, er store krager. Trenden var svært synlig på Ganni sin motevisning i fjor, og senere hos Chanel. Du kan enten gå for en skjorte som har stor krage, eller skaffe en som er løs du kan bruke over jakke, gensere og strikk.

Ganni AW2. Foto: Scanpix
Ganni AW2. Foto: Scanpix

Da høst- og vintermoten for 2020 og 2021 ble presentert av de store motehusene, var skjortekrager å se på catwalken hos flere av de aller største. Gucci, Marc Jacobs, Paul & Joe, MSGM og Rodarte. Og for ikke å glemme hos de danske merkene Helmstedt og Ganni. Sistnevnte motehus har forresten akkurat lansert et samarbeid med Levi's hvor jeansskjorter med oversized krager står i fokus.

Tips! Det finnes også flere vintageskjorter i denne stilen, og kanskje du finner en helt unik ingen andre har på en bruktapp, Etsy.com eller Finn.no? Ofte er det bedre kvalitet på vintageklær, i tillegg til at de ofte er billigere enn hos kjedebutikkene. Så det er verdt letingen.

Hvis du ikke har tålmodighet til det har MinMote plukket ut syv fine bluser med stor krage du kan shoppe allerede nå, og bruke langt utover sesongen:

skjortebluse

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

skjortebluse

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

skjorter

Skjorte fra Arket. Foto: Produsenten

skjorter

Skjorte fra Toteme. Foto: Produsenten

skjorter

Skjorte fra Ganni. Foto: Produsenten

skjorter 1

Skjorte fra H&M. Foto: Produsenten

skjorter 1

Skjorte med krage fra H&M. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?