Klær

De nye it-jentene: Rikke Krefting

Rikke Krefting (23) digger å skille seg ut i mengden. Les hennes beste stiltips.

 • MinMote
Publisert:
Rikke Krefting

Rikke Krefting. Foto: Privat.

Rikke Krefting

Rikke Krefting. Foto: Privat.

Vi lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge.

MinMote har derfor plukket ut syv kvinner vi har troen på at kommer til å bli de nye it-jentene vi kommer til å se mer av i året som kommer.
Først ut er London-baserte Rikke Krefting.

23-åringen er født og oppvokst i Oslo, men bor i den engelske hovedstaden sammen med kjæresten, hvor hun jobber med PR og marketing for et engelsk klesmerke.

Ved siden av jobben er hun aktiv på Instagram og blogger på plattformen Dailystory, hvor hun deler bilder fra hverdagen sin.

– Jeg håper jeg kan inspirere andre med å være litt ekstra kreativ og tenke utenfor den lille norske boksen. Hvorfor jeg ble interessert i mote er et godt spørsmål fordi jeg kan ikke huske å ikke ha vært moteelsker, sier Krefting om hvordan moteinteressen startet.

KLÆR

Nina Sandbech

22. desember 2017

– Hva tenker du om å havne på MinMotes liste over nye it-jenter som er verdt å følge med på i 2018?

– Det er en ære og jeg føler meg superheldig. Jeg er faktisk litt stolt av meg selv! Å bli sett på som en it-jente er vel enhver jente innen motebransjens drøm. Jeg håper jeg kan inspirere andre og at folk føler de kan relatere til det jeg deler, sier 23-åringen.

SMINKE

Tre looks som passer til alt

22. desember 2017

Det Krefting først tenker på da hun kler seg er at hun vil føle seg rett kledd for anledningen.
– Stort sett velger jeg tilbehør først, deretter plaggene. Jeg digger å kombinere edgy plagg med klassiske og sofistikerte klær. Nå om dagen er jeg svak for vintage, så jeg har lagt mitt elsk på å gå med vesker, kåper og klær jeg har arvet av bestemødrene mine og moren min, sier hun.

Nå tror hun at det at hun fikk kle seg i hva hun ville da hun var liten gjør at hun tør å eksperimentere mer med uventede sammensetninger i hverdagen.

De nye it-jentene: Karoline Hoel

Om hun skal beskrive sin egen stil er det med ordene «uventet edgy twist»

– Tilbakemeldingen jeg får er at jeg setter sammen antrekk som ikke alle tenker er en fin kombinasjon. Min største prioritering er å inspirere andre med antrekk og plagg som passer til alle budsjett. Svak for sko og vesker er jeg dessverre, men jeg prøver å holde klær og antrekkskombinasjoner til en rimelig penge for å gjøre det oppnåelig.

Med adresse i London forteller Krefting at det er lett å la seg inspirere i hverdagen.

– Jeg er heldig som bor i en by hvor menneskene kommer fra rundt om i hele verden, noe som gjør at man finner så mange forskjellige mennesker og individuelt særpreg.

KLÆR

16 rå sko til julefesten

18. desember 2017

På spørsmål om hva er det som er «typisk Rikke» da det kommer til klær og tilbehør, mener hun det skinner igjennom at hun syns klær og tilbehør skal være morsomt.

– Hvis du spør kjæresten min vil det nok være at jeg alltid legger på litt ekstra på det nokså crazy antrekket jeg allerede har på. Jeg tror det har noe å gjøre med at jeg aldri får helt nok og jeg synes det er fantastisk gøy å sette sammen forskjellige plagg som man vanligvis ikke ville sett for seg, sier Krefting.

Hennes beste tips er å tørre å eksperimentere med klær.
– Jeg digger å skille meg ut i mengden, og føler at jeg har min egen stil som er med på å skape min identitet. Mitt beste råd er nok å være tro til si egen stil, og tørre å legge på det lille ekstra selv om man vanligvis ville tenkt på det som noe helt crazy.

KLÆR

BYTT UT KJOLE MED DRESS!

17. november 2017

Om Krefting havner i en kleskrise er det vintagejeans fra Levis eller skinnbukser og en stor ullgenser som er plaggene som redder henne. Da det kommer til tilbehør er rosa loafers fra Gucci, bikerboots fra Louis Vuitton og røde solbriller fra Le Specs blant favorittene.

– Er antrekket enkelt og edgy, føler jeg meg alltid komfortabel og riktig antrukket for en hvilken som helst anledning, sier hun.

– Hva står på ønskelisten?

– Nå om dagen er jeg ganske fornøyd med det jeg har, spesielt min vintage Christian Dior-veske som mormoren min fant på loftet. Det er verdens hyggeligste følelse å gå rundt i gatene i London med den, og vite at hun en gang i tiden gikk å følte seg like fin som jeg gjør nå. Jeg kan jo innrømme at jeg sikler som en gal på glitterbootsene fra Chanel's AW17 kolleksjon, men det får bli i mine drømmer, avslutter Krefting.

HUDPLEIE

– GULLMASKENE KAN GI EN UMIDDELBAR GLØD

24. november 2017

untitled link
Publisert:

Les også

 1. De nye it-jentene: Nina Sandbech

  22. desember 2017

 2. Strikkeoppskrift: Vinterens kuleste genser

  17. november 2017

 3. Meghan Markle valgte rådyr luksuskjole

  22. desember 2017

 4. Se så like: Kaia tok en Cindy

  19. desember 2017

 5. De nye it-jentene: Karoline Hoel

  22. desember 2017

Relaterte artikler

KLÆR

De nye it-jentene: Nina Sandbech

KJENDIS

Påskespalten: Rikke Krefting

TILBEHØR

Derfor går alle med «raske briller» nå

TILBEHØR

Dette er moteprofilenes favorittveske

KJENDIS

MinStil: Celine Westin

KJENDIS

Dette er influencernes nøkkelplagg i vintergarderoben

KLÆR

Tre unge om å skille seg ut: – Mote blir tatt alt for seriøst