Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sommerstrikk til svale kvelder

Norske sommerkvelder kan bli kjølige, men med en strikkejakke eller ullgenser holder du varmen slik at du kan sitte ute helt til solen står opp igjen. 

Strikk

@hannastefansson

Strikk

Cardigan fra L'envers. Foto:Produsenten

Sommeren nyter mange helst utendørs, og med et strikkeplagg på lur er du beredt for både ti grader og regn og luftige kvelder utendørs.

hvit strikk

Strikkecardigan fra Rouje. Foto: Produsenten

hvit strikk

Strikket polo fra Aiayu i lamaull. Foto: Produsenten

hvit strikk

Genser i silke og kasjmir fra Soft Goat. Foto: Produsenten

Kanskje du er så heldig at du kan strikke selv, eller har en bestemor, nabo, venn eller bekjent som kan strikke for deg? Flere strikkemerker, som eksempelvis Petite Knits, Plystre Knitwear og L'enhvers selger strikke-kits med oppskrifter og garn slik at du selv kan lage deres design.

Sommerens største strikketendens både hos strikkemerkene og på catwalken er kardiganen. Kardiganen kommer i en rekke varianter i sommer, som tynne, langarmede, og ribbestrikkede à la 90-tallet hos Prada og Chloè. Over sommerkjolen passer en av sesongens kortermede med puffermer perfekt.

genser

Genser fra Arket i ullblanding. Foto: Produsenten

genser

Cardigan i ullblanding fra FWSS. Foto: Produsenten

genser

Cardigan fra Zara. Foto: Produsenten

genser

Cardigan fra & Other Stories. Foto: Produsenten

En strikket poloskjorte, vest eller kardigan passer ypperlig i sommer – ideelt for lag på lag og skiftende temperaturer. Strikkevesten gjorde comeback i motebildet i vår, og er like gjeldende når høsten kommer snikende. Går årets sommerferie til fjells? Pakk med et ullplagg. Husk at ull er gull for å holde varmen – dropp syntetiske stoffer. Hva med å strikke en liten ullshorts, som du både kan bruke alene eller under turbuksen når det blir kjølig på fjellet?

Håndstrikk

Håndstrikket cardigan fra Hope Macaulay. Foto: Produsenten

Håndstrikk

Håndstrikket cardigan fra Lenvers. Foto: Produsenten

Håndstrikk

Håndstrikket sett fra Deima Knitwear. Foto: Produsenten

Å strikke selv eller investere i et strikkeplagg i sommer er ingen dum idé, for strikkeplagg funker jo utover høsten og vinteren også. Se etter ull-, bomull- og silkeblandinger om du foretrekker lettere strikk i sommermånedene. Velg plagg i farger du liker og kan bruke flere sesonger, som for eksempel blånyanser, lyse jordtoner og kremhvitt, som preger både sommeren og høstens nøkkelplagg.

Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Hvordan var din opplevelse i dag?