Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Fresh på budsjett: Det fineste treningstøyet på salg nå

Du trenger ikke rådyrt treningstøy for å kickstarte året. Vi har funnet de fineste variantene av tights, sko og topper på salg.

løpesko

Sko fra Stella McCartney for Adidas hos net-a-porter.com. Før: 2162. Foto: Produsenten

løpesko

Joggesko fra Nike hos lillevinkelsko.no. Før: 898. Foto: Produsenten 539

Nytt år, nye muligheter sies det. Du har kanskje planlagt å få en god hverdagsrutine på treningsfronten dette året? En ny start fortjener nytt treningtøy, men det betyr ikke at det behøver å ruinere deg helt.

Trykk på bildene for å se merke og pris!

bh

BH fra H&M. Før: 149. Foto: Produsenten

bh

BH fra T by Alexander Wang hos net-a-porter.com. Før: 1505 kr. Foto: Produsenten

I midten av november i fjor skrev MinMote om at treningstightsen har fått salgsboom og var mer populært enn noensinne, og du kunne lese om hvorfor norske kvinner elsker tightsen sin.

Og vi i MinMote mener i alle fall at salget er en yppelig anledning til å investere i nettopp en tights - fjorårets er jo like fine som de aller nyeste!

underdel

Tights fra H&M. Før: 399. Foto: Produsenten

underdel

Shorts fra Stella McCartney hos matchesfashion.com. Før: 595 kr. Foto: Produsenten

underdel

Shorts fra Gina Tricot. Før: 149. Foto: Produsenten

For det er faktisk ikke nødvendig å kjøpe hele sportsbutikken hvis du har meldt deg inn på Sats. Det eneste du trenger for å jobbe så svetten spruter er en tights som sitter like godt som trenings-BH-en, en topp i et sprekt mønster og et par kule joggesko. Og enten du velger friske farger eller klassisk sort - å føle seg fin hjelper faktisk på motivasjonen.

topper

Topp fra Cubus. Før: 149. Foto: Produsenten

topper

Topp fra Stella McCartney for Adidas via net-a-porter.com. Før: 565. Foto: Produsenten

Slenger du også på en tynn boblejakke over antrekket på vei til treningssenteret eller på løpeturen ute i friluft, holder du både på varmen og ser veldig sporty ut. Og hva er vel bedre enn det?

Lykke til!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?