Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ti nydelige sommerkjoler vi vil bruke nå

En av sommerens fineste trender er feminine kjoler med puffermer, blomster og broderier. MinMote har plukket ut de fineste i butikk akkurat nå. 

kjoler

Foto: @parysatis

kjoler

Foto: @xxotsumi

Det skal bli opp mot 30 grader i flere av de store norske byene denne uken, og uansett om du skal ligge langflat på stranden eller jobbe inne, er en lett og lekker sommerkjole et must.

Du trenger minimalt med styling og andre detaljer for å føle deg kledd og fin i en blomstrete kjole - og det elsker vi! Jo enklere, jo bedre. Puffermer og rynket effekt på brystet, samt innsving i midjen er detaljene som gjør kjolen ekstra feminin og kan utgjøre det lille flatterende ekstra.

kjoler2

Kjole fra Belize hos Matches Fashion. Foto: Produsenten

kjoler2

Kjole fra Rouje. Foto: Produsenten

kjoler2

Kjole fra Self Portrait hos Moniker. Foto: Produsenten

Disse tre detaljene er dessuten sesongens største trender når det gjelder kjoler, så dette snittet skal ikke være så vanskelig å finne i flere prisklasser.

Sommerkjoler 1

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Sommerkjoler 1

Kjole fra H&M x Johanna Ortiz. Foto: Produsenten

Sommerkjoler 1

Kjole fra Faithfull The Brand hos Moniker. Foto: Produsenten

Sommerkjoler 1

Kjole fra Other Stories. Foto: Produsenten

Både puffermer og innsving i livet er store trender som ikke overraskend ehar eksistert tidligere og, så ta den en sving innom en bruktbutikk for å se om du finner en bruktskatt.

kjoler

Kjole fra Faithfull The Brand. Foto: Produsenten

kjoler

Kjole fra Pia Tjelta hos Miinto. Foto: Produsenten

kjoler

Kjole fra ByTiMo. Foto: Produsenten

Tips! Når det er så varmt som nå, (og egentlig ellers også) bør du styre unna syntetiske materialer som ikke puster. Polyester og akryl er eksempler på disse. Det gjør at du blir ekstra svett og kvaliteten er ofte heller ikke den beste. Lin, bomull og viskose er luftige materialer som føles behagelig på kroppen.

Les også: Shortsene du vil bo i hele sommeren

Hvordan var din opplevelse i dag?