Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hold stilen i kulda: Sesongens lekreste kåper til dame

Gå vintermånedene i møte iført en myk og varm kåpe. Beige, grå eller mørk? Uansett hvilken du velger, passer den uansett til hverdags og fest.

toppbilde

KÅPEFIN: MinMote-leser Kristina Bergsvik har kombinert en grå kåpe til et lekkert hverdagsantrekk. Foto: Instagram

toppbilde

Kåpe fra Zara. Foto: Produsenten

Det kan være litt vanskelig å kle seg når kulda setter inn. Det er jo ikke slik at vi vil pynte oss mindre selv om gradestokken synker, men med en stor og uformelig boblejakke, store vintersko og skjerf som dekker halve ansiktet kan stilen din drukne litt. La deg inspirere av MinMote-leser Kristina Bergsvik sitt hverdagsantrekk, hvor hun har kombinert en grå kåpe til svarte jeans og en lekker veske.

Er du fan av teddy-trenden?Her er de fineste variantene på budsjett!

Velg nøytrale farger

Vi anbefaler ingen å trosse kulda for å bruke tynne og mer stilige ytterjakker, men råder heller å se etter kåper som inneholder ull og andre varme materialer. Denne sesongen bugner det av lekre kåper i alle fasonger, størrelser og farger. Kjedebutikkene har også stativene fulle av kule parkas-jakker.

Går du for en kåpe i nøytrale farger som beige, svart eller grått kan vi nesten garantere at den passer til de meste du har i klesskapet fra av, og tillegg kan brukes til de fleste anledninger. Prisnivået på utvalget under varierer noe, men som sagt så har stort sett alle kleskjeder masse å velge i til en rimelig penge. Passform, farge og snitt velger du selv - denne sesongen er alt lov!

Hold piltasten over bildene for å se merke og pris!

kåper 1

Kåpe fra Style In. Foto: Produsenten

kåper 1

Kåpe fra H&M. Foto: Produsenten

kåpe 3

Kåpe fra Ganni. Foto: Produsenten

kåpe 3

Kåpe fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

kåpe 2

Kåpe fra Vero Moda. Foto: Produsenten

kåpe 2

Kåpe fra Selected Femme hos nelly.com. Foto: Produsenten

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?