Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Åtte chice skjorter med snipp

Fordi du kan bruke disse skjortene til at du har i klesskapet fra før.

skjorter

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

skjorter

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

skjorter

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

skjorter

Dolce & Gabbana spring summer 2016. Foto: Getty Images

En enkel skjorte (helst ensfarget eller med striper) inngår som regel alltid i en fransk jentes garderobe, noe som er grunn nok i seg selv til å skaffe seg en etter vår mening.

Sjekk seks måter å style en enkel skjorte på her:

Skjorter kan du bruke året rundt, og går aldri av moten. Denne sesongen er plagget ekstra populært, og ble vist på catwalken hos både Gucci, Alberta Ferretti og Dolce & Gabbana.

skjorter 4

Skjorte fra H&M. Foto: Produsenten

skjorter 4

Skjorte i semsket skinn fra Mango. Foto: Produsenten

En klassisk hvit skjorte er delikat og et must i enhver garderobe, og passer til alt. Brunt semsket skinn er tilbake for fullt med 70-tallsbølgen som herjer denne sesongen, og denne skjorten vil vi bruke på kjølige sommerkvelder.

Stor oversikt: Vårens største trender

skjorter 2

Skjorte fra Ganni. Foto: Produsenten

skjorter 2

Skjorte fra Fall Winter Spring Summer. Foto: Produsenten

Brede striper i pysj-stil florerer, og kan styles både opp ned til for eksempel vide bukser til hverdags, og et vårlig skjørt til fest.

skjorter 1

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

skjorter 1

Silkeskjorte fra H&M. Foto: Produsenten

Blomstermønster og glade farger har aldri skadet noen. Vær litt vågal og gå for en farge eller et mønster du normalt sett ikke ville ofret en tanke, og vi kan nesten garantere at komplimentene vil hagle.

skjorter 3

Skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

skjorter 3

Skjorte fra Current Elliot. Foto: Produsenten

Vi mener at klassiske skjorter passer til kvinner i alle aldre, og får det til å se akkurat passe kledd ut. Style en lyseblå skjorte med 501-jeans, et par flate ballerina-sko og en skinnjakke - voìla!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?