Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Parkasjakker til dame: Seks kule vinterjakker vi elsker

Det finnes få ting som er mer komfortabelt enn å pakke seg inn i en stor og varm parkas når gradestokken krymper. Her er våre favoritter akkurat nå.

parkass

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

parkass

Se lengre ned i saken for info om merke og pris. Foto: Produsenten

Selv om det ikke er spådd en kald vinter, er det deilig å pakke seg inn i en fin parkas i høst - og vintersesongen. Det finnes utallige varianter i både kjede - og luksusbutikkene, både med og uten fuskepels på kragen.

Store jakker og store, klumpete sko er en typisk norsk uniform når gradestokker viser de kalde blå - gå for et par varme og lekre sneakers i skinn istedenfor.

Vårt beste tips er å styre unna de mest nøytrale og kjedelige variantene som man typisk finner i sportsbutikker. Disse anonymiserer stilen din, så se heller etter parkaser med spesielt snitt, stoff eller en fin farge. Ensfarget er uansett alltid en sikker vinner.

Parkas 1

Parkas fra Mango. Foto: Produsenten

Parkas 1

Parkas fra Zara. Foto: Produsenten

Fuskepels på kragen er ofte prikken over i-en på en parkas, og kan gjøre en nøytral jakke til mer spennende. Vil du gå «all in» på fuskepelsfronten kan du jo sjekke ut sesongenes fineste her. Jakker i jordfarger passer til det meste, og kan dermed kombineres til stort sett alt man har i garderoben fra før.

Parkas 3

Parkas fra H&M. Foto: Produsenten

Parkas 3

Parkas fra Zara. Foto: Produsenten

Les også: Fire smarte garderobetriks for den moteinteresserte

Militærgrønt, spesielt på jakker, går stort sett aldri ut av motebildet og er ekstra populært denne sesongen. Gå for en litt oversized variant så du kan bruke en tykk genser under. Her er høstens fineste strikkegensere

parkas 2

Parkas fra Cheap Monday. Foto: Produsenten

parkas 2

Parkas fra Filippa K. Foto: Produsenten

Vil du safe på jakkefronten er svart fargen du bør gå for. Se etter kule detaljer som gjør jakken mer spennende som tykke sølvglidelåser, teddyfôr i hetten eller en splitt foran slik som jakkene du ser over.

Les også: Ni hverdagskjoler du ikke fryser i

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?