Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hold varmen i disse kjolene

Ikke la kulda bli en kleskrise - her er åtte kjoler du kan holde deg varm i.

kjole til kulda topp

SØT: En deilig kjole i ull redder kleskrisen i vinter. Foto: Produsenten

kjole til kulda topp

FRYNSER: En morsom kjole som dette lyser opp mørke dager. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjole til kulda topp

FEMININ: Ettersittende kjoler er innafor selv om det er kaldt! Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjole til kulda topp

ELEGANT: Er du lei av sort, men ikke helt klar for lyse farger, er marineblått et supert alternativ. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Mens noen av dem er i ull, er andre ikke - og da blir de heller ikke like varme. Men et lag med ull både innerst og utenpå kan gjøre mye - og ullundertøy er uansett et must i denne kulda. Det fineste finner du her.

MinMote har plukket ut flere kjoler med lange ermer og tykt stoff - og flere av dem funker både til hverdags og fest. Finner du en favoritt?

kjoler til kulda

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

kjoler til kulda

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

kjoler til kulda

Kjole fra Nelly.com. Foto: Produsenten

kjoler til kulda

Kjole fra Dagmar. Foto: Produsenten

Skal du virkelig holde varmen, bør du passe på at kjolen ikke er for stram, slik at ullundertøyet får plass under. Velger du en lys variant kan den jo også være like fin til våren med bare legger og ankelstøvletter.

Er du ikke en kjolejente, bør du sjekke disse digge strikkegenserene.

kjolen til kulda 2

Kjole fra Nelly.com. Foto: Produsenten

kjolen til kulda 2

Kjole fra Samsøe Samsøe. Foto: Produsenten

kjolen til kulda 2

Kjole fra FWSS. Foto: Produsenten

kjolen til kulda 2

Kjole fra Bik Bok. Foto: Produsenten

Les også: Ta en sniktitt på vårens heteste trender

Er du en skikkelig frysepinn, kan en kjole som rekker helt ned til anklene være et fint alternativ. Den kan også styles med flere strikkeplagg, slik som i denne videoen:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?