MinStil: Hanna Helsø

Hanna Helsø

Hanna Helsø (20) kan aldri få nok av sneakers og har 150 par i skoskapet. MinMote har tatt en prat men den stilsikre dama om hva som står på ønskelisten og hvilke sneakers som er aller helligst. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:
Hanna Helsø

Hanna Helsøe. Foto: Privat.

Hanna Helsø

Hanna Helsøs sneaker-vegg. Foto: Privat.

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med TOMINE HARKET, MAREN SCHIA, RAWDAH MOHAMED, NADIA KANDIL og ANDREA ROGNSTAD, men nå er det Hanna Helsø som står for tur.

Hanna Helsø kommer fra Stjørdal utenfor Trondheim. Der dyrker 20-åringen interessen for sneakers, samtidig som hun elsker å reise for å bli kjent med nye mennesker.

Hvordan vil du beskrive din stil?

– Min stil består av minimalistiske plagg. Det kan være en hvit longsleeve med et par jeans eller en annen enkel bukse. Jeg liker å holde det enkelt, samtidig som jeg noen ganger kan gå litt ut av komfortsonen min. Jeg velger alltid ut hvilke sko jeg skal ha på meg før jeg finner antrekket.

Hva er nøkkelplagg i din garderobe?

– Levis-jeans, både vintage og nye! Jeg har ikke tellingen på hvor mange Levis-bukser jeg har hentet ned fra loftet til mormor, og de er minst like fine som de jeg nylig har kjøpt i butikken.

Hvor mange sneakers eier du?

– Tror det ligger på rundt 150 par.

KLÆR

Høstens kuleste sneakers

Hva er ditt favorittpar?

– Favorittparet mitt er Air Jordan 1 Retro High Satin Shattered Backboard. Tror jeg må kjøpe et par til av de snart, så jeg slipper å være så redd for å ødelegge de.

Hva er det dyreste du har i garderoben?

– Det dyreste jeg har i garderoben tror jeg er enten en Mulberry eller Louis Vuitton veske, men jeg har nok noen par sneakers med høyere markedsverdi.

KLÆR

10 inspirerende gatemoteantrekk

Hva består din «søndagsuniform» av?

– En «søndagsuniform» består av en god tracksuit, og nå som vinteren er rett rundt hjørnet trenger jeg en god dunjakke jeg kan pakke meg inn i. Ingen tid til å fryse!

Hva står øverst på ønskelisten?

– Jeg har alltid en lang liste med sneakers jeg ønsker meg. For å se litt vekk fra sneakers et lite sekund så har jeg siklet etter et sett fra Acne av italiensk ull en stund nå.

Hva er viktigst for deg når du kler på deg om morgenen?

– Jeg liker å sove så lenge jeg kan og dermed blir det meste planlagt dagen i forveien. Om morgenen handler det for meg om at ting skal gå raskt.

Hva kler du på deg om du har kleskrise?

– Om jeg har en kleskrise går jeg gjerne for et helt svart antrekk. All black slår aldri feil, og dessuten kan man rocke hvilke sneakers man vil til det.

Hva kan du aldri få nok av?
– Sneakers, Levis-bukser og tracksuits.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Det må være gullsmykkene jeg har arvet av bestemor.

MOTE

De største trendene fra moteukene

Hva er dine beste tips for å finne sin egen stil?

– Mitt beste tips er vel å prøve seg frem. Finn ut hvilke farger du er glad i, hva du vil fremheve og sørge for at du alltid føler deg komfortabel i det du går i. Føler du deg bra vil du ha en selvsikker utstråling som er det vakreste uansett hva du går i.

Hvilke trender har du troen på i høst?

– Skal ærlig innrømme at jeg ikke er så flink til å følge med på trender.

Hvordan kler du deg på fest?

– Skal jeg på fest velger jeg også ut sneakers først og tar antrekket deretter. Det kommer jo helt an på hvilken fest det er, men jeg skal være komfortabel samtidig som jeg føler meg fresh.

Publisert: