Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Perfekt for våren: Åtte freshe gensere

HERLIG KOMBO: Moteblogger Camila Coelho kombinerer ulike rød- og rosatoner med stor suksess. Foto: Getty Images
HERLIG KOMBO: Moteblogger Camila Coelho kombinerer ulike rød- og rosatoner med stor suksess. Foto: Getty Images

Våren er kanskje ikke her helt enda, men disse genserne gir deg garanter følelsen av at lysere tider er like rundt hjørnet.

For selv om gradestokken fortsatt viser minus i store deler av landet, har i alle fall vi i MinMote-redaksjonen begynt å tenke på vårgarderoben. Ut med boblejakker og lag på lag med ullplagg som går i ett med det grå været, og inn med lettere strikk og friske farger.

Derfor har vi samlet noen av de fineste genserne akkurat nå - som du kan holde varmen i, samtidig som du kommer i skikkelig vårstemning.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

genservår3

Genser fra Mango. Foto: Produsenten

genservår3

Genser fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Rysjer er en av vårens store trender, og i kombinasjon med tynn strikk er det både lekkert og anvendelig. Ønsker du deg en genser fra et norsk merke, har vi samlet fem av de hotteste designerne i denne saken.

genserevår1

Genser fra Mango. Foto: Produsenten

genserevår1

Genser fra Topshop Unique hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

Gult er en av sesongens heteste farger, og det samme er ulike toner av beige. Vil du se hvordan de store motehusene styler disse fargene, bør du sjekke denne saken.

genserevår2

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

genserevår2

Genser fra H&M. Foto: Produsenten

Blomsterprint er en annen stor tren, både på gensere og på skjorter. Er du mer glad i den sporty looken, er det imidlertid kanskje denne genseren du er på jakt etter.

genserevår4

Genser fra Osman hos Matchefashion.com. Foto: Produsenten

genserevår4

Genser fra FWSS. Foto: Produsenten

Velger du en enklere genser, har du et utall kombinasjonsmuligheter - for eksempel kan du style den med sesongens trend-jeans med trykk eller broderier.

Se også hvordan du finner den riktige BH-størrelsen for deg her:

Hvordan var din opplevelse i dag?