Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Glitrende, sort eller gulvlang: Tolv kjoler til nyttårsaften

Årets siste fest er rett rundt hjørnet! Vi har samlet de fineste nyttårskjolene, enten du har stramt budsjett eller skal gjøre en investering.

kjoler til nyttår topp

PARTYKJOLE: En kjole som dette kunne funket både i et ABBA-show og på nyttårsaften. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjoler til nyttår topp

SEXY: Høyhalset og langermet trenger på ingen måte å være kjedelig. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjoler til nyttår topp

TODELT: Blonder og skinn er en lekker kombinasjon. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

kjoler til nyttår topp

KLASSIKER: En sort kjole med utringninger både foran og bak er både klassisk og sexy. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

Nyttårsaften er den perfekte anledingen til å dra på litt ekstra når det gjelder antrekket - og det trenger ikke koste skjorta. En lekker minikjole er en sikker vinner, enten du velger trendy 70-talls eller en klassisk variant med draperinger. Det samme gjelder selvsagt den lille sorte.

Er selskapet ekstra formelt, er det ingenting i veien for å dra på med en lang kjole heller. Her er våre favoritter akkurat nå:

Vinterfarger

kjoler nyttår

Kjole fra FWSS. Foto: Produsenten

kjoler nyttår

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

kjoler nyttår

Kjole fra Nelly.com. Foto: Produsenten

kjoler nyttår

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Er du ute etter å skille deg ut, er det bare én ting å gjøre: Gå for en glitrende kjole, som denne i gull med 70-tallssnitt. Blir det i meste laget for deg, finnes det mange alternativer til sort. Hva med mørkerødt eller grønt, som er nydelige høst- og vinterfarger som du ikke føler du skulle vært ti ganger så sommerbrun for å kle.

Den lille sorte

nyttår lille sorte

Kjole fra by Malene Birger. Foto: Produsenten

nyttår lille sorte

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

nyttår lille sorte

Kjole fra Mango. Foto: Produsenten

nyttår lille sorte

Kjole fra Samsøe Samsøe Foto: Produsenten

Når det er sagt, funker den lille sorte alltid - også på nyttårsaften. Og det er ikke noe som tilsier at det blir kjedelig med sort! Gå for en kjole med paljetter for skikkelig party-faktor, «off shoulder» for et trendy uttrykk, eller rett og slett sexy blonder - en sikker vinner.

Ikke glad i kjoler? Da må du se disse fantastiske jumpsuitene

Ekstra lengde

nyttårskjoler1

Kjole frs Self-Portrait hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

nyttårskjoler1

Kjole fra Nelly.com. Foto: Produsenten

nyttårskjoler1

Kjole fra Ganni. Foto: Produsenten

nyttårskjoler1

Kjole fra H&M. Foto: Produsenten

Ikke alle er like glad i minikjolen, men minst like fint kan det være med en midikjole (til midt på leggen), eller en helt lang variant. En kjole med gjennomsiktige partier er perfekt hvis du vil vise litt (eller mye) hud, mens omslagsfasong er superflatterende. Alternativt kan du ikke trå feil med en sort kjole med blonderygg.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?