Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stor guide: Skjerf, votter, hansker og luer

SKJERF DEG: Den italienske modellen Candela Novembre styler et fargerikt skjerf til ensfargede plagg for en kul look. Foto: Getty Images
SKJERF DEG: Den italienske modellen Candela Novembre styler et fargerikt skjerf til ensfargede plagg for en kul look. Foto: Getty Images

Pakk deg inn i et mykt skjerf, en varm lue og gode votter når vinterkulda kommer snikende. MinMote har plukket det fineste tilbehøret i butikk nå. 

Vi går raskt mot kaldere tider og store deler av landet opplevde det første snøfallet forrige helg. Kalde blå betyr at du kan kle deg i lag på lag med ull - et stort deilig skjerf, skinnvotter med fôr og en fin strikkelue.

Det viktigste å tenke på når man velger ytterplagg er kvalitet på materialene slik at plagget varmer og holder seg fint lenger.

Ullskjerf

Skjerf

Skjerf fra H&M. Foto: Produsenten

Skjerf

Skjerf fra Acne. Foto: Produsenten

Skjerf

Skjerf fra Filippa K. Foto: Produsenten

Skjerf

Skjerf fra Holzweiler. Foto: Produsenten

Det finnes ikke noe bedre vinterplagg enn et stort skjerf i 100% myk ull. Fordelen med at skjerfet er bredt og langt er at du kan bruke det som sjal over en lekker hverdagskjorte eller en vinterkjole. Rene materialer er ikke bare å finne hos dyre merker som Holzweiler og Acne, men også hos kjedebutikker hos H&M og Lindex.

Fuskepels

Fuskepelsskjerf

Fuskepelsskjerf fra Zara. Foto: Produsenten

Fuskepelsskjerf

Fuskepelsskjerf fra J.Crew hos Net-a-Porter.com. Foto: Produsenten

Denne sesongen står fuskepels-skjerfet i fokus og det beste med det er at du kan forandre antrekket ditt fra anonymt til spennende på 1, 2, 3. Store motehus som Alberta Ferretti og Lanvin stylet skjerfet henslengt over én skulder og festet i et belte i midjen. Chict og lekkert.

Luer

Luer1

Lue fra Arnie Says hos Miinto. Foto: Produsenten

Luer1

Lue fra Filippa K. Foto: Produsenten

Luer2

Lue fra Acne. Foto: Produsenten

Luer2

Lue fra Zara. Foto: Produsenten

Den klassiske beanie-luen går aldri av moten, og kan brukes på forskjellige måter. Brett kanten enten bredt eller smalt, eller ikke i det hele tatt avhengig av hvilken look du ønsker. For å unngå den irriterende luesveisen bør du sjekke ut disse eksperttipsene.

Caps

Capser

Cashmere-caps fra Varsity. Foto: Produsenten

Capser

Ullcaps fra H&M. Foto: Produsenten

Et alternativt til luen - som riktignok ikke varmer på samme måte, er ullcapsen. Her er det faktisk ganske mange forskjellige varianter å velge i. Det norske merket Varsity lager capser i ull og cashmere, men du kan også finne varme materialer hos kjedebutikkene hvis du er nøye med å sjekke vaskelappen.

Hansker og votter

Votter og hansker

Votter fra H&M: Foto: Produsenten

Votter og hansker

Votter fra Acne hos Mytheresa.com . Foto: Produsenten

Votter og hansker

Hansker fra UGG hos Zalando. Foto: Produsenten

Votter og hansker

Hansker fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Fryser du på hendene fryser du som regel på hele kroppen. Det beste å ha på hendene er selvsagt ull, og spesielt votter eller hansker med fôr. Du skal heller ikke undervurdere ullvanter eller votter til en billig penge. Det viktigste er at du beskytter huden i kulda så du slipper knusktørre hender med sprekker.

Hvordan var din opplevelse i dag?