Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Ni lekre høstkåper vi vil pakke oss inn i

Gulvlang kåpe, dobbeltspent eller med knytting i livet? MinMote har plukket ut tre av høstens kåpetrender og funnet frem de fineste du kan få tak i akkurat nå.

Høstkåper

Dobbeltspent kåpe i ull fra Zara. Foto: Produsenten

Høstkåper

Lang kåpe fra Weekday. Foto: Produsenten

Høstkåper

Lang kåpe fra Zara. Foto: Produsenten

Høstkåper

Kåpe med belte fra Ganni. Foto: Produsenten

Temperaturene kryper stadig nedover gradestokken, så hvis du fortsatt ikke har funnet frem de lune og varme plaggene er det på tide å gjøre det nå.

Jukselappen: Her er høstens viktigste trender

Kanskje du allerede har en favorittkåpe hengende i skapet, eller har du ikke klart å bestemme deg for hva du vil pakke deg inn i denne sesongen? Uansett kan du bli inspirert av disse tre kåpetrendene.

Tidligere i høst har MinMote plukket ut deilige fuskepelser, kule skinnjakker, stilig regntøy og fargerike kåper i blant annet rosa, grønn og rutemønster. Her er de ni fineste nøytrale kåpene i høst.

Beltekåpen

Beltekåper

Lys kåpe med belte fra Ganni. Foto: Produsenten

Beltekåper

Lys kåpe med belte fra Zara. Foto: Produsenten

Beltekåper

Kåpe med knytebelte fra Bikbok. Foto: Produsenten

Beltekåper

Gucci viste frem kåper med belte i livet da de viste sin høst- og vinterkolleksjon i februar. Foto: Getty Images

Høstens mest flatterende kåpetrend er beltekåpen. Enten du ønsker å gå for en oversized variant, eller en figurnær kåpe, vil et belte fremheve og markere midjen. Denne trenden passer til alle fasonger og størrelser, og dessuten kan en gammel ullkåpe få et nytt liv med et enkelt skinnbelte som vist på catwalken hos Gucci - bare sjekk ut disse måtene du kan knytte belter på.

Fotsid kåpe

Fotside kåper

Lang kåpe fra Cos. Foto: Produsenten

Fotside kåper

Lang kåpe fra Zara. Foto: Produsenten

Fotside kåper

Lang kåpe fra Weekday. Foto: Produsenten

Fotside kåper

Dior viste frem flere fotside kåper under sin visning av høst- og vinterkolleksjonen tidligere i år. Foto: Getty Images

De fotside kåpene har vært en kjempetrend hele sommeren - og nå som høsten er her er det bare å få fatt i en tykkere variant, for disse kåpene vil være blant høsten og vinterens viktigste trendplagg. Style plagget avslappet med kule sneakers, eller gå for en mer sofistikert stil med midi-støvletter eller loafers, som vist hos motehuset Dior.

Dobbeltspent kåpe

Dobbeltspente kåper

Dobbeltspent kåpe i ull fra Zara. Foto: Produsenten

Dobbeltspente kåper

Dobbeltspent kåpe i ull fra Fillippa K. Foto: Produsenten

Dobbeltspente kåper

Dobbeltspent kåpe fra H&M. Foto: Produsenten

Dobbeltspente kåper

Chloé viste frem dobbeltspente kåper på catwalken tidligere i år. Foto: Getty Images

De matros- eller militærinspirerte dobbeltspente kåpene vender stadig tilbake. Chloé var et av motehusene som lot jakken skinne på catwalken. Heldigvis finnes de rimeligere varianter i kjedebutikkene. Denne høsten ser vi dobbeltspente jakker i forskjellige stiler - og de klassiske gullknappene ser ikke til å forsvinne fra motebildet med det første.

Se resten av MinMotes ultimate høsttips til garderoben her:

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?