Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

På ski med stil: Fine og funksjonelle vinterplagg

NORGE I RØDT: Hvitt og blått. Kongeparet, som opp gjennom årene har gått mye på ski, i matchende stil på skitur påsken 1968. La deg inspirere! Foto: NTB
NORGE I RØDT: Hvitt og blått. Kongeparet, som opp gjennom årene har gått mye på ski, i matchende stil på skitur påsken 1968. La deg inspirere! Foto: NTB

Til skibakken både komfortabel, varm og attpåtil med litt stil? Her er et utvalg plagg perfekte for å nyte kalde dager utendørs.

Frisk luft gjør godt for kropp og sjel, enten du vil rusle sakte på langrenn, bestige topper, kjøre slalåm eller ake – her er et utvalg bekledning som kan komme godt med i snøen. For det er lettere å kose seg i minusgrader om man har funksjonelt tøy i orden, og disse plaggene ser dessuten ganske fine ut også, synes vi. Det er jo ikke en nødvendighet selvsagt, men et kjærkomment pluss.

overdeler

Dunjakke med hette fra Klättermusen. Foto: Produsenten

overdeler

Ulltrøye fra Devold. Foto: Produsenten

overdeler

Ulltrøye fra We Norwegians. Foto: Produsenten

overdeler

Balaklava fra Cashmere in love. Foto: Produsenten

Ull

Foto: AP

Ull

Sportssokker i ull fra Falke hos Net-A-Porter. Foto: Produsenten

Ull

Heldress i merinoull til å bruke under skitøy fra We Norwegians. Foto: Produsenten

Første bud i kulden: lag på lag. Gjerne ull innerst da det både puster og varmer. Hold føtter, hender og hodet varmt, og husk hjelm og briller før du setter utfor. Viktig å være trygg og ha det behagelig. Da blir skiopplevelsen mye gøyere.

Vi lar oss inspirere til skiantrekket av for eksempel gamle bilder av kjente personer og kongelige som disse ikoniske bildene av kjendiser på ski. Skistil er tidløst!

Skibukser

Dress fra 8848 Altitude hos Zalando. Foto: Produsenten

Skibukser

Skidress fra Cordova hos Moda Operandi. Foto: Produsenten

Skibukser

Skibukser fra Fusalp hos Mytheresa. Foto: Produsenten

Skibukser

Bukse fra Norrøna. Foto: Produsenten

overtdeler

Votter fra Hestra hos fjellsport.no. Foto: Produsenten

overtdeler

Anorakk fra Fjällräven. Foto: Produsenten

overtdeler

Dronning Sonja og Kong Harald på ski på 1960-tallet. Foto: NTB

Hjelm

Skihjelm med briller fra Kask. Foto: Produsenten

Hjelm

Hjelm fra Sweet Protection hos Fjellsport.no. Foto: Produsenten

ski

Knikers fra Amundsen. Foto: Produsenten

ski

Ullgenser fra Amundsen. Foto: Produsenten

Skiutstyr og vinterklær er en klassisk ting man kan få litt overtenning på, og noen kjenner seg kanskje igjen i at man kjøper mer enn det som trengs? Derfor vil vi bare minne på: sjekk hva du har, ta en runde på bruktmarkedet og tenk nøye over hva du faktisk har bruk for nå og i årene som kommer. Kanskje du kan låne av noen?

Et par briller på nesen beskytter øynene for snøsprut, og sterkt lys fra sol og snø. Lurt både i slalåmbakken og solveggen.

Goggles

Foto: AP

Goggles

Goggles fra Arrow. Foto: Produsenten

Goggles

Skibriller fra Sweet Protection hos Oslo Sportslager. Foto: Produsenten

Briller

Solbriller fra Carrera med strikk. Foto: Produsenten

Briller

Solbriller fra Izipizi. Foto: Produsenten

Åsa H. Aaberge
Journalist @asa.aaberge

Hvordan var din opplevelse i dag?