Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Vårdilla: 11 deilige linplagg

Lett lin minner om sommer og lyse tider. Her er de fineste linplaggene i butikk nå. 

linplagg11

Linshorts fra Bytimo. Foto: Produsenten

linplagg11

Vintage linbluse fra Etsy. Foto: Produsenten

Lyse og varmere dager er allerede et faktum, og sommeren nærmer seg med stormskritt. Er det ett stoffmateriale vi sverger til denne sesongen så er det lin. Finnes det noe mer behagelig å ha på kroppen egentlig? Vi i redaksjonen har valgt ut de fineste plaggene i butikk nå – alle laget av mer eller mindre, deilig lin.

Zimmermann look

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Zimmermann look

Kjole fra Zara. Foto: Produsenten

Zimmermann look

Kjole fra Bytimo. Foto: Produsenten

Zimmermann look

Kjole fra By Malina. Foto. Produsenten

Lin er et naturmateriale som fremstilles av stilken på linplanten. Stoffet har avkjølende og luftige egenskaper som gjør at det egner seg svært godt til vår- og sommerplagg. Vi i redaksjonen elsker dessuten den krøllete og dermed litt rustikke looken som stoffet gir.

Sommerkjoler i lin med blomster er en sikker vinner, og før det blir ordentlig varmt kan du style plagget med strikkegensere og boots for eksempel.

linplagg 111

Vintage linbluse fra Etsy. Foto: Produsenten

linplagg 111

Vyshyvanka-kjole fra Etsy. Foto: Produsenten

Et tips er å sjekke bruktbutikker og bruktnettsteder som for eksempel Etsy for vakre vintageplagg i lin. Der kan du både finne broderte kjoler og unike bluser med blonder eller hva det måtte være.

Linplagg

Sett fra Daily Slepper. Foto: Produsenten

Linplagg

Sett fra Daily Slepper. Foto: Produsenten

Linplagg

Linskjorte fra Lindex. Foto: Produsenten

Husk alltid å se inni lappen eller på innholdsfortegnelsen på plagget før du kjøper, og gå alltid for så mye lin eller naturmaterialer som mulig. Kunststoff puster ikke og kan derfor være ubehagelig å ha på seg.

Hvordan var din opplevelse i dag?