Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sniktitt på høsten: 10 lekre trenchcoats

BACK IN BUSINESS: Mange er tilbake fra ferie og gjør seg klare for høstsesongen.
BACK IN BUSINESS: Mange er tilbake fra ferie og gjør seg klare for høstsesongen.Produsenten

Høstens motenyheter har funnet sin vei til butikkene.

Er det for tidlig? Noen vil kanskje si det, mens andre er på jakt etter årets høstkåpe. For mange er denne kåpen en trenchcoat. En evig klassiker som kommer tilbake sesong etter sesong. Finner du den rette, kan du hente den frem mange år frem i tid.

Den klassiske trenchcoaten kommer gjerne i en beige farge, men mange designere velger å lage sin versjon av den. Det kan resultere i trenchcoats i skinn, kule mønster, lekre farger og spennende snitt. Noen velger en mer skreddersydd passform, mens andre går for oversized.

Og det er akkurat en blanding av dette vi har funnet i butikkene nå. Mange kule trenchcoats som kan brukes til en rekke anledninger! Og selv om det kanskje ikke er kaldt nok for en slik jakke akkurat nå, så er det veldig greit å ha et slikt tidløst plagg hengende i garderoben.

Vidt belte

Vidt belte

Brun trenchcoat med rødskjær.

Oversized

Oversized

Legglang kåpe med skjulte knapper foran.

Skinn

Skinn

Blå trenchcoat i skinn.

Ombré

Ombré

Kåpe i rødt og oransje som sammen skaper en ombré-effekt på jakken.

Vest og jakkeNorsk design

Vest og jakke

Bruk vesten sammen med jakken for å skape en trenchcoat, eller del plaggene opp og bruk hver for seg.

Svart trenchcoat

Svart trenchcoat

Klassisk trenchcoat i svart.

Vintage

Vintage

Brukt trenchcoat i størrelse M.

Grønn

Grønn

Oversized trenchcoat.

Avslappet passform

Avslappet passform

Brun trenchcoat med kule detaljer i ryggen og rundt ermene.

Trenchcoat og quiltet vest

Trenchcoat og quiltet vest

Passer fint til de litt kaldere dagene!

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?