Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stor vårtrend: Ni skinnplagg vi vil kle oss i nå

Gå våren i møte med en fresh skinnskjorte, trenchcoat eller et skjørt. Skinn er nemlig hottere enn noensinne akkurat nå.

Skinn toppbilde

Bottega Veneta SS 2020. Foto: NTB scanpix

Skinn toppbilde

Lang skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

Skinn toppbilde

Asymmetrisk skjorte fra Zara. Foto: Produsenten

Skinn toppbilde

Skinnskjorte fra Other Stories. Foto: Produsenten

Skinnplagg var en av nøkkeltrendene for 2019 og denne trenden fortsetter en god stund til, også over sommeren. Skinn er kanskje ikke en typisk sommertrend i utgangspunktet, men nå kommer det skinnplagg i lysere farger beige, blått og rødt.

Skinn ss 20

Bottega Veneta SS 2020. Foto: NTB scanpix

Skinn ss 20

Sportmax ss 2020. Foto: NTB scanpix

Skinn ss 20

Bottega Veneta SS 2020. Foto: NTB scanpix

Skinn ss 20

Bottega Veneta SS 2020. Foto: NTB scanpix

Da motehusene skulle presentere sine vår- og sommerkolleksjoner var skinn spesielt gjeldene på catwalken. Coach, Miu og Miu og Bottega Veneta var blant motehusene som hadde kledd opp modellene i skinn fra topp til tå.

Skinnskjorte 1

Skinnskjorte fra H&M. Foto: Produsenten

Skinnskjorte 1

Skinnskjorte fra Zara. Foto: Produsenten

Skinnskjorter 3

Skinnskjorte fra Arket. Finnes også i sort. Foto: Produsenten.

Skinnskjorter 3

Skjorte fra Weekday i imitert skinn. Foto: Produsenten.

Hvis du synes et helantrekk i skinn blir litt voldsomt kan du for eksempel matche en skinnskjorte til en bukse eller et skjørt i denimstoff. Det toner ned antrekket og gjør det mer avslappet.

skinn

Skjortekjole fra H&M. Foto: Produsenten

skinn

Skinnkåpe fra Mango. Foto: Produsenten

skinn

Lyseblått skinnskjørt fra Maus hos Høyer. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?