Dette bør du shoppe og droppe fra H&M x Giambattista Valli

KJENDISFRONTING: Kendall Jenner var blant modellene som var hanket inn til å promotere kolleksjonen. Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images.

Langt fra alle plaggene er verdt å punge ut for.

Torsdag morgen lanseres H&Ms designsamarbeid med Giambattista Valli. Det har vært knyttet store forventninger til budsjettkjedens første samarbeid med en haute couture-designer.
MinMote har vurdert kolleksjonen for å finne plaggene du bør vurdere å shoppe, og de du trygt kan droppe.

Kolleksjonen er stor både på dame- og herresiden, så derfor har vi plukket ut det vi mener er de absolutte høydepunktene, og hvor vi mener det er smart å tenke seg om en gang eller to ekstra.

Shoppe:

Valli er mest kjent for sine lekre og eksklusive kjoler, og det er disse som er de absolutte høydepunktene i kolleksjonen. Flere av kjolene har lekre detaljer som gjør at de fremstår som eksklusive også etter at hypen er glemt.

Giambattista Valli Shop

Kjole i chiffon med volanger fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten.

Giambattista Valli Shop

Kjole i brodert chiffon med håndbrodert pynt av perler og strass-steiner fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten.

Mange av plaggene i kolleksjonen er så spesielle at de ikke vil bli brukt mye. Men det finnes også kjoler som den lille sorte i en litt mer spenstig variant som kan være et godt kjøp. Om rødt er din farge er en lekker silkeskjorte til en tusenlapp ikke et dårlig kjøp.

giambattista valli - kjøp

Kjole med tyll og paljetter fra Giambattista Valli. Foto: Produsenten

giambattista valli - kjøp

Rød chiffonbluse fra Giambattisa Valli x H&M. Foto: Produsenten

Den røde tyllkjolen er kanskje ikke det man drar frem til enhver anledning, men den er en skikkelig showstopper og nesten som et samleobjekt å regne i garderoben. Statement-øredobbene kan piffe opp antrekket, og de har håndlagede detaljer og ferskvannsperle.

Giambattista Valli - kjøp

Rød tyllkjole fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Giambattista Valli - kjøp

Øredobber fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Droppe:

Denne jakken i skinn med fuskepels har kort levetid i klesskapet, mens skoene i blonder har en stiv prislapp – her kan du få fine designersko til samme pris om du shopper smart.

Giambattista 1

Jakke fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten.

Giambattista 1

Sko fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten.

Logomania-tiden er over for denne gang, vi ser derfor ikke får oss at hettegenseren og T-skjorten med prangende logo er de beste kjøpene. De utvasket cargobuksene er veldig utypisk Giambattista Valli, og ikke noe vil ville løpt og kjøpt fra denne kolleksjonen.

Giambattista Valli - dropp

Collegegenser fra Giambattista Vallu x H&M. Foto: Produsenten

Giambattista Valli - dropp

Cargobukser fra Giambattista Valli. Foto: Produsenten

Solbrillene formet som kyssemunn og hjerte er stive i prisen, og ikke noe vi ville lagt penger i. Lignende kan du få tak i andre steder til en mye rimeligere sum – her er det navnet som setter prisen og ikke varen.

giambattista valli - dropp

Solbriller fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

giambattista valli - dropp

T-skjorte med trykk fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Ingen herredesigner

Dette er første gang Giambattista Valli designer herreklær, og det syns. På herresiden er det langt mellom godbitene. Dette merket er ikke for «mannen i gaten», men for deg som liker å skille deg ut.

Shoppe:

Jakken i fuskepels er ikke noe dumt alternativ dersom du er typen som puller opp i lang leopardjakke. Smokingskjorten i silke er et trygt valg som kan komme godt med i festsesongen.

Giambattista valli - herre kjøp

Fuskepels med leopardmønster fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Giambattista valli - herre kjøp

Smokingskjorte i silke fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

En genser i kasjmirblanding er en klassiker i klesskapet, men med dette spreke mønstret får den nytt liv. Her kan også damene ta en kikk på herresiden! Perlekjedet med ferskvannsperler passer også til begge kjønn. Et fint perlekjede er klassisk, og går aldri av moten selv om det er veldig i vinden for øyeblikket.

Giambattista herre

Genser i kasjmirmiks. Foto: Produsenten.

Giambattista herre

Kjede med ferskvannsperler. Foto: Produsenten.

Droppe:

Med denne livkjolen blir du kongen av de syv hav, men vi er sterkt i tvil om det er en look å gå for. Hettegenseren med gull er heller ikke noe å gå etter.

Giambattista valli - herre dropp

Livkjole med broderier fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Giambattista valli - herre dropp

Hettegenser fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten

Dongerijakken har mange detaljer, som man kan bli lei fort. Her hadde vi heller gått for en klassisk variant. Logo-hettegenseren virker, som i likhet med på damesiden, utdatert. På herresiden er det rett og slett lite som oser haute couture. Her bør man shoppe med varsomhet, og ikke la seg blende av designernavnet.

Giambattista dropp

Jakke fra Giambattista Valli

Giambattista dropp

Hettegenser fra Giambattista Valli x H&M. Foto: Produsenten.

Publisert: