Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Hvite blonder: Sommerens fineste plagg

Hvite blonder er en sikker vinner året rundt - og ekstra lekkert mot solbrun hud. Her er plaggene du trygt kan investere i - eller ta fram fra skapet i sommer.

hvite blonder toppbilde

IKONISK: Denne Chloé-kjolen er vårens store it-plagg - og vi skjønner hvorfor! Foto: Getty Images

hvite blonder toppbilde

TRENDY: Bare skuldre er det hotteste snittet akkurat nå. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

hvite blonder toppbilde

INNERST: Hvite blonder ser aller best ut i undertøysform! Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

hvite blonder toppbilde

KLASSISK: Den hvite blondekjolen må ikke være liten og kort - sjekk denne elegante omsjalgsversjonen. Se merke og pris i saken. Foto: Produsenten

hvite blonder toppbilde

ERMER: En hvit blondekjole trenger ikke vise voldsomt mye hud - Blumarines kjoler har for eksempel litt lengde på ermene. Foto: Getty Images

Hver eneste vår- og sommersesong er det helt sikkert at de hvite blondene kommer tilbake i en eller annen form. I år er det en blanding av klassiske blonder og «cut out»-blonder à la Valentino og Chloé som gjelder - og heldigvis har kjedene hoppet på trenden, så du slipper å tømme lommeboka.

Mer blonder?Se 12 hvite sommerkjoler her!

La deg inspirere av catwalken (trykk på bildene for flere detaljer):

hvite blonder catwalkbilde

Alberta Feretti spring/summer 2015. Foto: Getty Images

hvite blonder catwalkbilde

Julien McDonald spring/summer 2015. Foto: Getty Images

hvite blonder catwalkbilde

Michael Kors spring/summer 2015. Foto: Getty Images

hvite blonder catwalkbilde

Elie Saab spring/summer 2015. Foto: Getty Images

Og kanskje trenger du ikke betale noe i det hele tatt - hva med å gå på skattejakt i bestemors skap for å lete etter blondeplagg med skikkelig vintage-preg?

Enten du vil gå for en supersexy eller voksen og elegant look, er i alle fall blonder veien å gå i sommer - og her er noen av de fineste blondeplaggene:

Hvite blonder styleguide 1

GJENNOMSIKTIG: Gjør som Blumarine og velg en kjole med hvite blonder og hudfarget underkjole for et supersexy uttrykk. Foto: Getty Images

Hvite blonder styleguide 1

Kjole fra For Love and Lemons hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 1

Topp fra Ganni. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 1

BH fra Hot Anatomy hos Nelly.com. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 1

Jumpsuit fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Når det gjelder blonder, bør du merke det det australske merket For Love & Lemons. Der finner du helt fantastisk undertøy, men også kjoler og jumpsuits med fokus på sexy blonder.

Leter du etter en topp, er bare skuldre vårens hotteste trend, og kombinert med hvite blonder blir det ekstra sommerlig. En jumpsuit er både trendy og komfortabelt til sommerens festivaler - og vil du være fin helt innerst også, er en hvit BH uten spiler det perfekte valget.

Hvite blonder styleguide 2

Bukser fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 2

Topp fra Gina Tricot. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 2

Truse fra Agent Provocateur hos Net-A-Porter.com. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 2

Omslagskjole fra Ganni. Foto: Produsenten

Hvite blonder styleguide 2

s

En hvit blondetruse er også et «must have» i de fleste kvinners undertøysskuff, og vil du ha noe skikkelig luksuriøst går du for kjendisfavoritten Agent Provocateur.

Er du lei kort-korte og stramme blondekjoler, bør du sjekke omslagsvarianten - superelegant og nydelig til sommerfesten. Vil du gjøre en ny vri på blondetrenden er bukser både sexy og kult - særlig med vårens 70-tallssleng i beina.

Trenger du mer sommerinspirasjon?Her er sesongens fineste badetøy

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?